Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kuhinja

Kuhinja

Kuhinja vaših sanj. Z izbranim pohištvom kuhinja postane prijeten družabni prostor. Cenovno ugodna kuhinja. Moderna, klasična ali mini oziroma majhna kuhinja.

Po vašem naročilu vam izdelamo kvalitetno masivno kuhinjo po meri. Masivne kuhinje imajo visoko kakovost ter ugodno ceno.
Prava izbira kuhinjskih ali jedilniških stolov bo poskrbela za piko na i v vaših bivalnih prostorih. Pazite le, da boste izbrali kvalitetne stole za jedilnice in kuhinjo, saj so v uporabi več kot marsikateri drug del pohištva.
Nudimo vam odlično izkoriščene poceni majhne kuhinje, ki jih boste polno uporabljali in v katerih se boste počutili odlično čeprav nimate veliko prostora.
V salonu kuhinj v Ljubljani si oglejte naše poceni kuhinje. Izbirate lahko med različnimi kuhinjami, med drugim tudi moderne kuhinje z otokom ter sodobne kuhinje. Oglejte si naš katalog kuhinj!
Si želite novo moderno kuhinjo po elementih? Obiščite naš prodajni salon kuhinj v ljubljanskem BTC-ju in izkoristite akcijo kuhinj!
Si želite sodobno kuhinjo? V najbližjo poslovalnico Ga+Kuhinje, kjer vam bomo naredili izris z idejami za kuhinje po meri: Kotne kuhinje,..
Izbirajte med klasičnimi kuhinjami z jedilnico ali z dnevno sobo v salonu kuhinj Maros v Ljubljani.
Koši za smeti so prilagojeni za različne potrebe. Notranji koši so ponavadi manjši, medtem ko se ljudje pri izbiri zunanjih odločajo ponavadi za vgradne.
Opremljanje prostorov vsekakor ni lahko opravilo. Še posebej izbira pohištva za kuhinjski prostor zna biti precej zahtevna. Najprej se morate odločiti, ali se nagibate h klasiki ali sodobnim trendom. Pri nas imamo vse, tako tradicionalne kot moderne kuhinje po vašem okusu - Pohištvo Erjavec iz Ljubljane.
Pri nas najdete najlepše kuhinje za male prostore. V primeru, da imate kuhinjski prostor bolj majhen, vam ponujamo kuhinjo po meri za male prostore.
Moderne kuhinje v Alplesu so primerne za vse okuse. V našem salonu kuhinj si lahko ogledate rustikalne kuhinje, mini kuhinje in še več. Potrebujete kuhinjo z aparati? Obiščite nas v Alplesu!
Bi radi, da se jedilnica in kuhinja prilegata vašemu dnevnemu prostoru? Da bo stil enak? Potem so kuhinje po naročilu kot nalašč, saj bodo zagotovo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Obiščite naš salon in nam zaupajte svoje želje - Mizarstvo Erjavec, Ljubljana.
Alples kuhinja  upošteva vse ergonomske zahteve in omogoča prijetno pripravo hrane in pijače. Vaše kuhinjsko pohištvo je lahko edinstveno, pri opremljanju pa vam lahko z nasveti pomaga naš svetovalec oziroma arhitekt. Izbirate lahko med tremi modeli kuhinj - NATURA, URBANA in URBANA SOLO. Alples, Železniki
V jedilnicah kuhinjske mize in stoli ne smejo manjkati, saj so bistvenega pomena. Prav tako pa so izdelki, ki kuhinje in jedilnice olepšajo.
Kuhinja Mobalpa je več kot le prostor za pripravo in uživanje hrane. Moderna kuhinja je prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Rustikalna kuhinja bo pričarala domačnost in toplino. Kuhinje Mobalpa Ambienti Design Center, Ljubljana
Barve na stenah so tise, ki zaključijo barvno skladnost kuhinje. Velika izbira stenskih barv. Barve so primerne, še posebej za v kuhinjo.
Kuhinja Matis spada pod ugodne moderne kuhinje v trgovini Aniles. V ponudbi so tako moderne kot klasične kuhinje, seveda pa si lahko izberete tudi svojo kuhinjo - huhinja po meri za popoln izkoristek prostora ter potešitev vaših želja. Vabljeni!
Zgodovina kuhinje. Zgodovina kuhinj in pojav racionalizacije. Optimizacija dela in ergonomija kuhinje. Kuhinja je ponovno prostor ločen od dnevnih prostorov.
Kuhinje z aparati za male prostore. Nakup kvalitetne moderne male nemške kuhinje v akciji se res izplača. Nakup moderne nemške kuhinje pri nas je prijetno in cenovno ugodno opravilo.
Lepe kuhinje vam še nikoli niso bile tako blizu, navdušila pa vas bo tudi njihova cena. Naša razprodaja kuhinj po ugodnih cenah je odlična rešitev.