Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kopalnice > Kopalne kadi

Kopalne kadi - klasične, masažne in kotne kopalniške kadi

Kakovostne kopalne kadi zagotavljajo sprostitev po napornem delovniku. Na voljo so vam klasične, kotne in masažne kopalne kadi. Izberite ponudnika in kopalniška kad bo lahko všaa. 

Se iz službe vedno vrnete utrujeni? Ne veste, kako bi si nabrali novih moči? Zakaj si ne bi privoščili čudovite masažne kadi Kolpa San, v kateri se boste sprostili in odmislili na vse vaše tegobe? V podjetju Na pot iz Brezovice pri Ljubljani je izbira zares bogata!
Je prišlo na vrsto opremljanje kopalnice? Potrebujete novo kad? Ste se že odločili, ali boste vzeli kopalniško kad, tuš kabino ali morda kar tuš kad? Slednja je lahko tudi masažna, zavzame manj prostora in zagotavlja sprostitev po napornem delovniku. Kersan d.o.o., Ljubljana.  
Kaj je lepšega, kot sprostiti se v masažni kopalni kadi po napornem delovniku? Kakovostni hidromasažni sistemi vrhunskih blagovnih znamk in čudovite tuš kabine, tako klasične kot masažne, so vam po dostopnih cenah na voljo v salonu kopalniške opreme Kersan v Trzinu pri Ljubljani.  
Pri nas so vam na voljo vrhunske kopalne kadi priznane slovenske blagovne znamke Kolpa San. Nudimo vam tako klasične kot tudi masažne kopalniške kadi s sugestivnimi LED lučkami. Obiščite nas - Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Podjetje Gramat Gril nudi široko paleto tuš kadi priznanih proizvajalcev. Obiščite spletno stran www.gramat-gril.si in preverite različne modele kvalitetnih tuš kadi.
Podjetje Na pot d.o.o. nudi tudi kakovostne kopalniške kadi po ugodnih cenah. V ponudbi lahko najdete tudi kadi priznanega proizbajalca Dolomite. Za več informacij o ponudbi obiščite spletno stran.
Bi se radi sprostili po napornem dnevu v službi? Masažne kopalne kadi so za to kot na lašč. Če pa ne bi radi po nepotrebnem tratili vašega dragocenega prostega časa, pa so pri nas voljo tudi visoko kakovostne tuš kabine priznanih proizvajalcev - Kersan d.o.o., Ljubljana - Trzin.