Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Komarniki

Ugodne cene komarnikov za zaščito pred mrčesom, komarniki po meri

Komarniki. Vas motijo nadležni insekti? Opremite okna in vrata s komarniki. Na voljo kvalitetni komarniki za vaš dom: rolo komarniki, drsni komarniki, fiksni komarniki, komarniki ameriška vrata. Cene komarnikov po ugodnih cenah. Preverite cenik za komarnike pri naših poslovnih partnerjih

Rolo komarnik je sestavljen iz estrudiranega aluminijastega okvirja. Nudimo rolo komarnike vrhunske kvalitete po ugodnih cenah.
Komarniki Strle prihajajo v različnih izvedbah, glede na vaše potrebe. Lahko si priskrbite integrirane, fiksne ali rolo komarnike prvovrstne kakovosti. Naš cenik komarnikov navaja okvirne cene.
Rolo komarniki za okna so le eden izmed mnogih izdelkov v našem prodajnem programu. Nudimo montažo in demontažo oken skupaj s komarniki.
V toplih mesecih je komarnik za vrata nujna oprema proti nezaželenem vdoru nadležnega mrčesa. Tako boste lahko prehod na teraso ali balkon imeli odprt in zračili svoj dom brez prisotnosti nadležnega mrčesa.
Glede na to, da je v zadnjih letih porast komarjev, se vedno več ljudi odloča za montažo rolet s komarniki. Pri nas dobite PVC komarnike, alu komarnike in krilne komarnike.
Potrebujete komarnike za običajna okna ali komarnike za strešna okna? Strle d.o.o. nudi ugodno ceno komarnikov za okna! Komarniki po meri podjetja Strle, izdelava komarnikov po naročilu. 
Komarniki najvišje kvalitete imajo tudi dobro ceno. Na voljo plise komarniki, rolete s komarniki in fiksni komarniki za okna.
Če ste naveličani sredi noči po sobi iskati komarje v prostoru si omislite rolete s komarniki. V podjetju Strle Vam nudimo rolete z rolo komarniki. Poiščite nas in si priskrbite rolete s komarniki po ugodnem ceniku!
Komarniki za okna bodo za vedno odgnali nadležni mrčes ter zdravju škodljive insekte in žuželke. Komarniki različnih vrst. Komarnik lahko montiramo na okna ali vrata. Senčila Medle, Novo mesto.
Plise komarniki so primerna izbira za montažo na okna in vrata. Vrata nepravilnih oblik ali kjer ni dovolj prostora za namestitev katerekoli druge oblike komarnikov.
Komarniki za vhodna vrata in komarniki balkonska vrata vašega stanovanja oz. hiše. Magnetnih komarnikov po ugodni ceni nikjer ne boste dobili hitreje. Komarniki Strle
Rolo komarniki za okna ali vrata, tudi rolete s komarniki. Nič več nadležnega brenčanja in pikov, tudi zaščita proti cvetnemu prahu. Izjemno ugodna cena komarnikov.
Komarniki za vrata se lahko razlikujejo na različne načine. Naš cenik o komarnikih za balkonska vrata priča o ugodnosti!
Fiksni komarniki za okna vam nudijo učinkovito zaščito pred mrčesom in komarji. Enostavni za montažo in demontažo. Poskrbite za čist in zračen prostor s fiksnimi komarniki.
Rolo komarnik, ki ga naredimo po meri, je najboljša izbira za brezskrbno zračenje prostorov. Rolo komarniki so primerni za vrata, ker se tako enostavno in hitro pospravijo.
Rolo komarniki ali komarniki za okna. V roletarstvu Medle imamo rešitev za teževe z insekti v stanovanju ali hiši. Odlična izbira so rolo komarniki za okna in drugi komarniki – ugoden komarnik.
Plise komarniki so funkcionalni in enostavni za uporabo, fiksni komarniki za okna in vrata pa cenovno najugodnejši in imajo dolgo življenjsko dobo - izdelava komarnikov Medle. 
Zaščitite se pred nepotrebnimi insekti s kvalitetnimi pvc komarniki za vrata; balkonska vrata, vhodna vrata ali vrata harmonika. Za najboljše komarnike se obrnite na Strle d.o.o.!
Plise komarnik lahko po ugodni ceni dobite pri podjetju Akrol. Preverite tudi našo ostalo ponudbo komarnikov za vrata in okna.
Rolo komarnik vam izdelamo tudi po meri. Izdelava komarnika je kvalitetna, montaža pa kakovostna. Izdelava je natančna, montaža rolo komarnika za okna pa je izjemno preprosta.