Vsi.si > Dom in vrt > Keramika

Keramika. Sanitarna keramika in keramične ploščice

Keramika. Keramika za vaš dom. Izberite najboljše – keramika po ugodnih cenah. Keramične ploščice za stene in tla. Sanitarna keramika za vašo kopalnico. Kakovostna keramika za vse okuse.

Ročno obdelana keramika Gmundner. Srebrna žlica d.o.o.
Keramične ploščice za notranje prostore (kuhinje, dnevne sobe, kopalnice). Kersan d.o.o.
Je napočil čas, da zamenjate stenske ploščice v kuhinji? Jih boste morda potrebovali prvič? Kakorkoli že, pri nas so vam na voljo keramične kuhinjske ploščice priznanih proizvajalcev, ki bodo v vašem kuhinjskem prostoru ustvarile prijetno atmosfero. Na pot, Ljubljana  
V salonu kopalniške opreme Kersan v Trzinu poteka prodaja keramike. Tako so vam na voljo keramične ploščice za kopalnice, kuhinje, hodnike, balkone in terase ter vse ostalo kopalniško pohištvo. Obiščite salon keramike in se na lastne oči prepričajte o visoki estetiki in kakovosti produktov - Kersan d.o.o., Ljubljana.
Pri nas vam je na voljo visoko kakovostna sanitarna keramika priznanih blagovnih znamk, kot so Dolomite Ceramica, Catalano, Hatria, Roca, Zoom, Keramag in Villeroy Boch. Če potrebujete novo WC školjko, bide, umivalnik ali podstavek za tuš, smo pravi naslov - Na Pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Keramične poščice mozaik bodo poskrbele za eleganten videz prostorov, v katerih jih boste uporabili. Preverite našo ponudbo in si izberite najboljše mozaik ploščice.
Potrebujete novo tuš ali kopalno kad? Pri keramičnemu salonu Kersan vam ponujamo bogato ponudbo keramičnih kopalniških kadi ter ostale keramike.
Keramične ploščice za kopalnice po vašem okusu. Poleg sanitarne keramike v ponudbi tudi program ploščic za kuhinje.
V podjetju Sarai v široki ponudbi keramike nudijo tudi kopalniško keramiko. Preverite ponudbo, v kateri boste našli mnoge estetsko dovršene ter učinkovite ploščice za svojo kopalnico.
Na pot v Brezovici ima vrhunsko kopalniško keramiko in druge keramične ploščice. Preberite več na njihovi spletni strani in se prepričajte o ugodnih cenah.
Keramične ploščice za kopalnico so lahko klasične ali v izvedbi z imitacio lesa ali kamna. Keramične ploščice po ugodnih cenah pa lahko nameniti tudi za hodnik.
Keramične ploščice Sarai krasijo že prenekateri dom. Za nakup ugodnih modernih keramičnih ploščic, notranje opreme in ostalih storitev preverite naš cenik.
Kuhinjske keramične ploščice se lahko uporabljajo v različne namene za različne površine. Zelo koristne so stenske keramične ploščice, ki zaščitijo steno pred mastjo in vlago.
Ploščice v imitaciji lesa v vaš dom prinesejo prijeten ambient. Na voljo za notranje in zunanje prostore.
Akcija keramičnih ploščic za kopalnice podjetja Gramat Gril. Vabljeni k ogledu spletne strani, kjer boste našli pestro ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice.
V podjetju Top Keramika nudijo širok izbor kvalitetnih keramičnih ploščic po ugodnih cenah. Preverite ponudbo na spletni strani topkeramika.si
Pri polaganju ploščic je priporočena previdnost, saj nenatančno polaganje vodi do kasnejših težav. Oglejte si ugodne cene naših ploščic.
Španske keramične ploščice slovijo po trpežnosti in vrhunski kvaliteti. Uporabljajo se po vsem svetu! V razstavnih salonih keramičnih ploščic Pilremag lahko kupite poceni in kvalitetne keramične ploščice.
Salon keramike Pilremag v Grosupljem ponuja prvovrstne keramične kuhinjske ploščice. Z našo pomočjo si izberite keramične ploščice kopalnice in kuhinje, ki bodo polepšale vaš dom.
Nudimo vam hitro in enostavno polaganje talnih ploščic. Tako notranje kot zunanje ploščice je potrebno polagati na trdo, radno in čisto podlago.
Predvsem v kuhinji so ploščice na stenah vedno bolj priljubljene, saj so zelo enostavne za čiščenje. V podjetju Sarai d.o.o. vam nudijo široko izbiro le teh, na voljo pa so tudi 
Cena keramičnih ploščic, ki kar vabi k nakupu. Pestra izbira in ugodne cene talnih keramičnih ploščic so pri nas vedno na voljo