Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kamini

Kamini in kaminske peči za vaš dom

Kamini različnih izvedb: sodobno oblikovani, retro ali rustikalni kamini, kaminske peči klasičnih oblik. Zunanji in vrtni ter sobni kamini in peči. Preverite kakovost in cene ter izberite svoj kamin.

Kamin Flamerite Omni Argento - Eximma d.o.o.
Kaminske police in obloge - Marnit d.o.o.  
Kamini za centralno ogrevanje visoke kvalitete podjetja z bogato tradicijo. Pestra izbira toplovodnih kaminskih vložkov vas čaka pri Furlanu, podetju s tradicijo.
Najboljša izbira za fleksibilne dimne cevi in kolena za kamine so izdelki iz keramike. Pri OGM-BI si lahko ogledate široko izbiro izdelkov po izjemnih cenah.
Toplozračni vgradni kamini za kakovostno in hitro ogrevanje prostorov. Toplozračni kamin na drva nudi okolju in uporabniku prijazen način ogrevanja.
Klasični kamini podjetja Štedilniki Furlan. Toda odločite se lahko tudi za vgradnjo modernejših kaminov. Kaminski vložki za toplozračne kamine.
Vrtni kamini na drva so kakovostni zunanji kamini, s katerimi lahko pripravite okusen obrok na prostem. Vrtni žari in kamini za piknike in zabave.
Kakšen kamin želite? Predlagamo vam, da se odločite za akumulacijski kamin. Če pa že imate kamin, pa lahko zamenjate zgolj vaš obrabljen kaminski vložek.
Krušne peči in kotne kaminske peči, ki bodo več kot presegla vsa vaša pričakovanja! Obiščite nas v podjetju Peči Keramika d.o.o. in se sami prepričajte o široki ponudbi!
Si želite, da bi vas v hladnih zimskih dneh grel čudovit sobni kamin? Pri nas so vam na voljo kamini priznanih blagovnih znamk.. Izredno priljubljeni so tudi električni kamini. Obiščite nas - Na pot d.o.o., Brezovica pri Ljubljani.
Obzidava kamina s šamotom dobro vpliva na postopno sproščanje toplote v prostor. Pokličite nas za več informacij o obzidavi kaminov. Z veseljem vam bomo svetovali. Dimont d.o.o., bližina Ljubljane.
Široka izbira kaminov in peči, prav tako pa nudimo kaminske vložke za kotne in vgradne kamine ter akumulacijske kamine.
Večina zidanih kaminov se nahaja v notranjih prostorih. Postavimo vam kamin, ki bo ustrezal vašim potrebam ter specifikam prostora, v katerm se bo nahajal.
Vgradni kamini lahko uporabljajo za kurjavo drva ali katera druga trda goriva. Cena vgadrnih kaminov je odvisna od tipa kamina in vrat za kamin.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Na pot.
Kamini na drva po ugodni cenah pri podjetju Eximma.
Kamini na drva po ugodnih cenah podjetja Furlan. Sobni kamin na drva je lahko kombiniran in se za kurjavo uporablja tudi pelete.
Iščete kamine v Ljubljani? Oglejte si najboljšo ponudbo kaminov iz kamna podjetja Furlan štedilniki, d.o.o.
Kamini na pelete za čisto, enostavno in ugodno ogrevanje.
Kamini na drva so zelo ugodna rešitev toplotne problematike. Cena kaminov na drva se povrne v obliki manjšega stroška za gorivo. Najboljši pri tem so mali kamini na drva.
Kaminska peč pričara čarobno vzdušje v vsakem prostoru. Še posebej če gre za kaminsko peč na drva. Vas zanima akcijska ponudba kaminskih peči? Preverite cenik.
V podjetju Furlan štedilniki d.o.o. lahko najdete široko ponudbo kvalitetnih peči, kaminov in štedilnikov po ugodnih cenah! Na voljo tudi zidane kuhinje in keramika.