Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Kamen

Kamen. Naravni in umetni dekorativni kamen. Okrasni kamen.

Kamen. Si želite popestriti stene vašega doma? Kamen je idealna izbira. Dekorativni kamen, bodisi umetni kamen ali naravni kamen, vas bo navdušil v svoji raznolikosti. Izberite dekorativni kamen!

V podjetju s tradicijo se ukvarjamo s polaganjem tlakovcev, granitnih kock in robnikov, prav tako pa položimo tudi obstojen, trpežen in lep naravni kamen porfido. Če se torej zanimate za polaganje katerega izmed naštetih materialov, vam z veseljem priskočimo na pomoč. Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
V podjetju zidarstvo in fasaderstvo Šket vam nudimo široko ponudbo stenskih panelov. Izbirate lahko med stenskimi izolacijskimi paneli, modularnimi stenskimi paneli ter celo dekorativnimi paneli za stene.
Je na vrst tlakovanje okolice vaše hiše? Ena izmed alternativnih možnosti je polaganje kamna porfido. Gre za naravni material, ki je izredno trpežen in obstojen. Kamen porfido vam strokovno in natančno položimo - Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
Nudimo vam dekorativne panele za vrata in zidove. Odločite se za popestritev vaše okolice z dekorativnimi 3d paneli ali panele iz kamna.  
Ugodno polaganje dekorativnega kamna in polaganje ploščic. Za kakovostno polaganje kamna in polaganje ploščic pokličite Ceramic.
Podjetje Azur 7 iz Maribora proizvaja lasten umetni kamen iz kalcita in naravne akrilne smole. Iz kakovostnega materiala, ki je preizkušen na Zavodu za gradbeništvo Slovenije, izdelujemo okenske police, kamnite stenske obloge, zunanje talne obloge, obloge za okna in vrata ter obloge za kamin. Azur 7, Maribor.
Marmor se izjemno lepo poda v vsak dom. Naravni kamen marmor je zelo primeren za notranje prostore, saj je manj trden kot npr. granit, ki lahko prenese učinke vremenskih vplivov. Izberite izdelke iz naravnega kamna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče.
Repen je naravni dekorativni oziroma okrasni kamen s kraškega območja, ki je vedno bolj cenjen. Uporablja se za izdelavo okenskih polic, stopnic in tlakov. Primeren je tudi za oblaganje notranjih in zunanjih sten ter za nagrobnike. Repen lahko kombiniramo tudi z granitom ali drugimi materiali. Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Se zanimate za polaganje robnikov na vašem dvorišču? So vas morda navdušile porfido plošče? Potem smo pravi naslov za vas, saj vam zagotavljamo kakovostne, ugodne in pravočasno opravljene storitve - Askaz, Kamna Gorica.
Naravni dekorativni kamen bo navdušil vse, ki imajo izbran okus. Izdelki iz kamna za notranjo in zunanjo uporabo - okenske police, stopnice. Tudi nagrobni spomeniki. Kamnoseštvo Marnit, Hoče.
Naravni kamen v vašem domu bo obogatil izgled vaše notranje opreme. Uporablja se za stopnice, police, tlake... Na voljo je  v mnogih odtenkih in vzorcih, ki so se oblikovali skozi stoletja. Naravni in dekorativni kamen za vaš dom - kamnoseštvo Marnit, Hoče.
A-les vam nudi kvalitetni in estetsko dovršeni dekorativni kamen za stene: v ponudbi je naravni dekorativni kamen in umetni. Dekorativni kamen za stene.
Namesto s tlakovci lahko na dvorišče položite tudi kamen. Pri nas bomo polaganje kamna porfido ali granitnih kock opravili strokovno, ugodno in v dogovorjenem roku. Z veseljem vam bomo tudi svetovali - Askaz d.o.o., Kamna Gorica.
Granit je naravni dekorativni kamen, ki ga uporabljamo za izdelavo nagrobnikov, primeren pa je tudi za oblaganje sten. Ker je zelo trpežen, je primeren tudi za zunanje tlake. Lahko ga kombiniramo tudi z drugimi materiali. V naši ponudbi so tudi izdelki iz repena - preverite našo ponudbo! Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Stenski paneli po ugodnih cenah pri zidarstvu in fasaderstvu Roberto Šket! Izbirajte med veliko ponudbo dekorativnih zidnih ali stenskih panelih. V ponudbi najdete tudi stenske panele iz kamna!