Vsi.si > Dom in vrt > Jedilnice

Jedilnice. Najlepše jedilnice za vaš dom. Jedilne mize in jedilni stoli. Pohištvo za jedilnice.

Jedilnice. Si želite nove jedilnice? Klasične jedilnice, moderne jedilnice, rustikalne jedilnice in jedilnice po meri. Oglejte si našo ponudbo za jedilnice. Jedilnica po vaših željah.

Različne mize za jedilnico. Kuhinje Erjavec
Jedilnice so danes del sodobne kuhinje. Kuhinja z jedilnico in dnevno sobo tvori glavni bivalni prostor. Jedilnica naj bo prijetno in okusno opremljena.
Opremite svojo jedilnico ali jedilni kot z moderno jedilno garnituro. Obiščite našo spletno stran in si oglejte akcijsko ponudbo jedilnih miz in stolov.
Ste opremili kuhinjo, zdaj pa je prišel na vrsto jedilniški prostor? Oglasite se v našem salonu in si oglejte moderne jedilnice, ki vas bodo zagotovo navdušile. Nudimo vam kakovostno pohištvo iz vrhunskih materialov. Pohištvo Erjavec d.o.o. iz Ljubljane.
Na voljo je vsa oprema stanovanj, kuhinjska oprema po naročilu, kuhinjske mize ter mize za jedilnico. Kuhinjska oprema za vašo kuhinjo in vaše udobje v kuhinji. Kvalitetne jedilne mize. Mizarstvo Urbanija, Cerklje.
Usnjena sedežna - primer uporabe enega izmed mnogih materialov. Kotne sedežne garniture z ležiščem podjetja Maros potrjuje certifikat o slovenski kakovosti. 
Opremite vašo jedilnico z modernimi stoli pa zadnjih trendih. Leseni ali usnjeni stoli za jedilnico bodo lepo poživili vašo jedilnico ali jedilni kot.
Jedilni kot, ki ga sestavljajo različne jedilne mize in stoli, poskrbi za maksimalno izkoriščenost kuhinje. Velikost in oblika kuhinjske mize pomembna. 
Kupujete novo opremo za jedilnice? Preverite ponudbo pohištvenega salona Maros, kjer so vam na voljo izbrani modeli stolov za jedilnice (z dnevno sobo).
Preverite pestro ponudbo jedilnih garnitur: okrogle jedilne mize, jedilniški stoli in barski stoli podjetja Maros, d.o.o.
  Zunanji stoli, mize in drugo pohištvo. V ponudbi tudi zunanji gostinski stoli. Velika izbira artiklov. Pohištvo odporno tudi na manj ugodne pogoje. Dostopne cene!
Stoli za jedilnico ter ostala oprema za jedilnice z dnevno sobo. Preverite ponudbo podjetja Maros ter spletne kataloge, kjer lahko najdete marsikatero idejo za jedilnico.
Moderni stoli za jedilnico vam koristijo na več načinov! So prijetni za sedenje, dodajo estetsko prijetnost in so primerni za dolgoletno uporabo.
Podjetje Maros d.o.o. nudi mize in stole za jedilnice po ugodnih cenah. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o ugodnih cenah okroglih in kvadratnih miz za jedilnico.
Jedilnica v kuhinji. Kuhinjska miza ali jedilna miza lahko ustvari jedilnico v kateremkoli prostoru. Pohištvo za jedilnice. Kuhinjska napa za odprte prostore brez zidov. Kuhinje Erjavec, Ljubljana
Mize za jedilnico visoke elegance. Steklene jedilne mize v različnih dimenzijah, praktične okrogle jedilne mize ter raztegljive mize za številčnejše obiske. Jedilne mize Mobalpa in jedilni stoli. Oprema za jedilnice. Ambienti D.C., Ljubljana
Obiščite nas in si oglejte ponudbo modernih, usnjenih sedežnih garniture iz blaga ali mikrotkanine – udobje, kvaliteta in estetika. 
Vrhunske jedilnice nudimo skupaj v paketu s kuhinjami. Izkoristite akcijo pri Pohištvu Erjavec.
Jedilni kot lahko uredimo v kuhinji ali ločenem prostoru. V podjetju Maros d.o.o. vam nudijo bogato ponudbo jedilnih kotov. Pri nakupu jedilne garniture vam profesionalno svetujejo.