Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Izolacija

Izolacija - toplotna in zvočna izolacija. Izolacija strehe, fasade. Tudi izolacija cevi.

Izolacija - preprečite toplotne izgube in hrup iz okolice z dobro toplotno oziroma zvočno izolacijo. Izolacija strehe in izolacija fasade po ugodni ceni in z kakovostnimi materiali. Tudi izolacija cevi.

Zvočna izolacija sten s protihrupnimi ploščami in izolacija bližine cest ali železniške proge s protihrupnimi ograjami. EVROMOJSTER d.o.o., Ljubljana
Toplotna izolacija s kombi ploščami. Izolirajte streho ali fasado s kakovostnimi izolacijskimi materiali, ki jih lahko naročite tudi prek spletne trgovine. Mix d.o.o., Ljubljana
Naravna izolacija hiše je investicija z ogromnim ekološkim učinkom. Zeleni zajec d.o.o.
Izolacija stropov in podstrešja je pametna investicija, saj bo dobro zaščitila vaš dom. Podjetje Fibran Nord je vodilno na področju izdelave izolacij za fasade, strope, podstrešja in cokle.
Če se želite izogniti zamakanju vode v stanovanjskem objektu in nastajanju plestni, Vam priporočamo hidroizolacijo. Hidroizolacija terase, balkona, temeljev in kleti bo preprečila vodi in vlagi vstop v Vaš dom.
Zagotovite si kvalitetno hidroizolacijo temeljev , da voda nikakor ne bo pršla v objekt. Zaščita hidroizolacije in hidroizolacija temeljne plošče. Fibran Nord, Novo mesto.
Izolacije Fibran iz ekstrudiranega polistirena nudijo vaši hiši učinkovito toplotno izolativnost, trdnost ter zaščito pred vlago in mehanskimi poškodbami. 
Notranja izolacija se izvaja tam, kjer zunanja ni mogoča ali kadar potrebujemo konstantno temperaturo. Z notranjo izolacijo hiše pa lahko toplotno izoliramo le izbrane prostore.
Izolacija sten preprečuje izgubo toplote in vdor vlage. Poleg tega nudi učinkovito zvočno izolacijo.
Dobra zvočna izolacija stropa in sten poveča tako ugodje kot kakovost bivanja. Hrupa, šumov in drugim motečih zvokov okoli nas je danes vse več.  
Izolacija notranjih sten predstavlja pomembno zaščito proti hrupu. Zvočna izolacija sten v stanovanju bo vašim bivalnim prostorom zagotovila prepotreben mir in tišino.
Izolacija temeljev je zelo pomembna pri temeljenju pasivnih hiš. Sistem pasivne hiše namreč ne tolerira niti najmanjših toplotnih izgub – zahteva popolnost.
Perlit izolacija  (na tleh, v stropih in zidovih) se največkrat uporablja v obliki materiala za zasipavanje, redkeje pa v obliki plošč. V podjetju Zeleni zajec smo v ponudbo vključili štiri vrste perlitgradbenega materiala.
Notranja izolacija zmanjšuje stroške ogrevanja in znatno izboljšuje kvaliteto bivanja.
Če želimo, da v stavbo ne uhaja vlaga in nam povzroča težave, je najbolje, da naredimo izolacijo temeljev. Na ta način izboljšamo življenje prebivalcev in stavbi podaljšamo življensko dobo.
So vaši stroški ogrevanja visoki? Imate poleti v stanovanju zelo visoke temperature? Nudimo vam pravo rešitev - izolacijo strehe in stropa. Nudimo vam izolacijo visoke kvalitete, ki bo bistveno pripomogla k zmanjšanju toplote. Izolacijo vgrajujemo tako na klasične kot tudi na ravne strehe. Zaupajte našim strokovnjakom - Evromojster, Ljubljana.
Ravne strehe postajajo čedalje bolj priljubljene, saj omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora in toplotne energije v objektu. 
Toplotna izolacija fasade za zaščito vašega doma - izolacija notranjih sten, temeljne plošče in toplotna izolacija objekta po ugodni ceni. Preverite ponudbo.
Pasivna hiša velja za precej moderen koncept, ki združuje ekološko usmerjenost in energetsko varčnost.  
Za raznovrstno hidroizolacijo ali izolacijo se obrnite na strokovnjake podjetja Fibran, ki opravijo kakovostno hidroizolacijo ali izolacijo vašega doma.
Za dobro počutje v pritličnih prostorih hiše je treba dobro poskrebeti za izolacijo temelja. Izolacija temeljev stare hiše je še posebej priporočljiva pri sanacijah. Fibran Nord, Novo mesto
Izolacija poševne in ravne strehe – tako toplotna kot hidroizolacija prinašata več udobja pod streho.
Za energetsko varčnost objekta je nujno potrebno izolirati toplotne mostove. Toplotni mostovi nastanejo pri balkonih, oknih, strehi...