Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Greznice

Greznice vseh vrst za čiščenje odpadnih voda

Očistite vodo z bio greznicami. Montaža in predelava čistilne naprave za greznico je hitra in enostavna.

Greznica za vikend je enostavna rešitev za bolj odročne kraje. Ekološke greznice so vodotesne, tako da odplake ne odtekajo v zemljo. Čeprav so greznice po večini plastične, so to vseeno eko greznice primerne tako za dom ali vikend. Oglejte si cenik greznic na našem spletnem mestu.
S podjetjem Armex je montaža greznice na vašem vikendu hitra in enostavna. Preverite tudi ponudbo naših čistilnih naprav.
Nudimo poceni in kakovostne ekološke greznice za vsak žep in velikost gospodinjstva.
Razmišljate o vgraditvi čistillne naprave v obstoječo greznico? Preverite našo ponudbo ter se še danes odločite za predelavo greznice v čistilno napravo.  
Betonske ali plastične greznice delimo na dvoprekatne, troprekatne in zbiralne. Kontaktirajte nas za več informacij. Bio greznice Eko hit - bližina Ljubljane.
Vam smrdi iz greznice? V podjetju Armex Vam nudimo ugodno predelavo greznice v čistilno napravo po ugodnih ceni. Razlilčni volumni in dimenzije greznice.
Smrad iz greznice je pogosto posledica slabega vzdrževanja. Odločite se za novo ekološko greznico z možnostjo nadgradnje z biološko čistilno napravo.
Graznice, in sicer betonske, zahtevajo veliko pozornosti pred gradnjo. V mislih je imeti potrebno predvsem pravilno odmerjeno mesto za odtok greznice.
Eko hit nudi plastične in betonske greznice po ugodnih cenah. Z veseljem vam bodo poamgali tudi pri preprečevanju smradu iz greznice, ki je velikokrat težava.
Izdelava greznice je kvalitetna in ugodna. Pri nas pa lahko kupute tudi izjemno kakovostno cisterno za greznico.
Izdelava greznice, izbira vrste greznice, zakonodaja in možnosti za pridobitev subvencije Eko sklada: pokličite podjetje Ekohit, z veseljem vam bomo svetovali!