Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fontane, vodnjaki, vrtni umivalniki

Fontana ali vodnjak. Vrtne fontane za popestritev vrta. Čudovita vrtna fontana ali vodnjak. Odločite se tudi za vrtni umivalnik.

Fontana za vaše dvorišče ali vodna fontana za vaš vrt. Funkcionalen vrtni umivalnik. Poživite izgled vašega doma in se odločite nakup vrtne fontane. Tudi kamniti vodnjak.

Vaze iz gline v prodajalnah Živex. Poleg betonskih cvetličnih korit so vam na voljo tudi glinene vaze, ki bodo še bolj pritegnile pogled na hišo in vrt. Vaze so idealne za zunanjo ureditev vašega doma.
Betonski vodnjaki s stoječo vodo in vodne fontane. Vrtni lijak, betonski umivalniki in betonska cvetlična korita - lijaki vseh vrst kot so npr. vrtni vodnjak, fontane za vrt, vrtni lijak. Samostojni lijaki ali pritrjeni na stene. V ponudbi so tudi dekorativni elementi v obliki živali in betonska korita za rože. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.
Iz naravnega materiala, kraškega kamna repena, vam izdelamo čudovito štirno. Vodnjak oz. štirna lahko krasi vaš vrt in služi kot objekt za zbiranje deževnice ali črpanje vode iz vodovodnega omrežja. Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Kamniti vodnjaki so dekorativni in praktični element našega vrta. Vrtni vodnjaki privabljajo radovedne poglede in popestrijo okolico. Vrtni vodnjak ali šterna - Kamnoseštvo Svetina, Lokev.
Preverite naše betonske umivalnike in druge izdelke za okolico hiše. Obiščite našo spletno stran.
Urejanje zunanje okolice vaše hiše je lahko zabava za vso družino. Z večimi ljudmi boste dosegli odlično kreativnost in poskrbeli, da angažirate vse kar je potrebno, da združite estetsko s funkcionalnim.
Urejanje zunanje okolice lahko učinkovito popestrimo s postavitvijo mini letne kuhinje, vrtnih vodnjakov in drugih bistroumnih dodatkov. Pri urejanju bodite velikopotezni!
Betonski umivalniki in vrtni lijaki so praktičen in estetski dodatek za vaš vrt in dvorišče, betonski vodnjaki pa vas popeljejo v romantično preteklost.
Vodnjak – vrtni vodnjaki služijo kot vir sveže vode, hkrati so poseben okras vsakega vrta. Urejanje vrta z izdelki podjetja Figura d.o.o. 
Vodne fontane – vrtne in sobne fontane. Vodna fontana in osupljivi vodomet. Vrtne fontane in osvetljeni vodomet s svetlobnimi efekti ter sobne fontane – različne vodne fontane. Različne šobe in razsvetljave. Tudi bazeni in savne. Remax, Maribor
Dekoracija vrta je pomembna tako za lepši izgled kot tudi zaradi same funkcionalnosti. Vrtni umivalniki so priročna oprema za vsak vrt. Dekoracija in oprema za vaše vrtove - izberite Kamnoseštvo Marnit.
Z vodno fontano lahko popestrite tako zunanjost hiše, kot tudi raznovrstne prostore v notranjosti, če imate takšno željo in seveda dovolj prostora.