Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Fasade

Fasade. Kvalitetna fasada vašega doma. Ugodne cene fasade.

Kamnite, dekorativne in druge fasade, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dostopne cene fasade.

Materiali za izolacijo fasade. Izolacijski materiali v spletni trgovini. Mix d.o.o., Ljubljana
Lesene fasadne obloge so pravi balzam za oči, poleg tega hišam nudijo odlično toplotno izolacijo. Zeleni zajec d.o.o.
Izdelava moderne in dekorativne fasade. Kamnoseštvo Marnit d.o.o., Hoče
Do izdelave fasade že z enim samim klicem v podjetje Veli Beli, d.o.o. Poleg fasad nudimo tudi manjša zidarska dela.
Izolacija fasade za hiše – debela toplotna izolacija prinaša večjo energetsko učinkovitost. Nanjo vpliva tudi kakovost materialov.
Preverite naš cenik obnove fasade in se odločite za novo podobo hiše še danes. Energetska obnova fasad pri nas je konkurenčna in ugodna.
Fasadne barve – barvna lestvica za vse okuse. Nanos kakovostne fasadne barve lahko začasno ustavi propadanje fasade. Bodite pozorni pri nakupu, saj naj cena ne bo edini faktor pri izbiri.
V podjetju Metrapan Vam nudimo ugodne panele za fasado in fasadne obrobe. Obiščite nas in si oglejte detajle na fasadnih panelih ter se dogovorite za montažo fasadnih panelov.
Fasadne obloge in fasadni sistemi za sodoben videz.  Alu fasadne obloge (aluminijaste fasadne obloge) in alu fasadni sistemi (aluminijasti fasadni sistemi).
Fasada pomaga pri preprečevanju toplotnih izgub objekta. Tankoslojni zaključni fasadni omet, npr. akrilni, ščiti objekt pred zunanjimi vplivi. Ugodna cena fasadnih materialov.
Za izdelavo toplotne izolacije fasad izberite za podjetje Veli Beli, d.o.o. V ponudbi imamo tudi pestro paleto barv za fasade.
Za manjšo porabo energije vam priporočamo izdelavo novih fasadnih sistemov. Prihranite pri stroških ogrevanja z vgradnjo boljših materialov izolacije.
Izdelava fasade, in sicer kamnite fasade, vključuje kamen za oblaganje zidov oz. zidne obloge. Kamen je značilen za dekorativne fasade in moderne fasade. Cena fasade, polepšane s kamni, je konkurenčna. Kamnoseštvo Marnit, Hoče
Pločevinaste fasade imajo številne prednosti v primerjavi z drugimi vrstami fasad. Kovinske se odlično podajo večjim industrijskim in trgovskim objektom.
Cena lesene fasade Zeleni zajec d.o.o. Macesnov les – cena ugodna. Nudimo vam tudi les za fasade.
S podjetjem Veli Beli do ugodnih fasad na gorenjskem. Naj bodo vaše fasade izdelane kakovostno.
Izbirate lahko med pestro ponudbo barv fasade za hiše. Izberite barvo, ki bo najboljša za vašo hišo.
Cena izdelave fasade ali obnove fasade: cena je odvisna od številnih dejavnikov. Je potrebna obnova fasade? Cena že od 12€/m2, če vi zagotovite material!  
Od kakovostne izdelave in izolacije je odvisna toplotna izolacija fasade. K temu veliko pripomorejo tudi izolacijski materiali kot so stiropor, barve in lepilo za fasade. Zmanjšajte stroške za ogrevanje z dobro izolacijo. Obiščite našo trgovino oziroma poslovno enoto v Ljubljani, Velenju ali v Ponikvah.
Izbira barve fasade je odločitev, od katere je odvisen končni videz stavbe. Kadar se izvaja obnova fasade bloka, kjer gre za avtorsko delo arhitekta.
Fasada lahko odraža vaš značaj. Moderne fasade lahko polepšajo umirjene ali žive barve. Ugodne cene fasade v barvnih odtenkih. Slikopleskarstvo in fasaderstvu Alojz Čerin s.p.
Oglejte si naš cenik fasaderskih del. Cene fasaderstva vas ne bo razočaral. Obiščite nas še danes.
Fasade z barvami skupine Topdom. Poiščite primerne barve za fasade. Barva za fasado in barvanje fasade morata biti kakovostna. Izbira izgleda fasade je povsem vaša odločitev.