Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki > Gradnja

Gradnja dimnikov. Izdelava dimnikov. Ugodna cena dimnika.

Gradnja dimnika. Cena dimnika je ugodna. Gradnja dimnikov za različne vrste ogrevalnih sistemov.

Vrtanje v dimnik je postopek, ki ga opravimo, kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka in jo je treba povečati, da lahko vanj vstavimo inox tuljavo. Postopek uporabljamo tako pri gradnji oz. obnovi dimnika kot tudi pri vrtanju v beton. Nudimo vam natančno diamantno vrtanje, pri čemer uporabljamo visoko kakovostne diamantne svedre - Hočevar, Ljubljana.
Oglejte si cene povrtanja dimnika na naši spletni strani ali nas kontaktirajte za več informacij.
Povrtavanje dimnika je najugodnejši način sanacije dimnika. Cena povrtavanja dimnika, ki je zelo dostopna. Nudimo tudi izdelavo dimnika za vrtni kamin.
Ker je dimnik končni člen ogrevalnega sistema je pomembno, da je kakovosten in varen. Naloga dimnika je, da odvaja dimne pline iz kurilnih naprav. V našem podjetju bomo poskrbeli, da bo dimnik in njegovi elementi zgrajen kakovostno in v skladu s predpisi. 
Če potrebujete novi dimnik, si omislite troslojni dimnik Ekoker, ki ga po ugodnih cenah ponuja podjetje OGM-BI. Čeprav so locirani v Vrhniki, nudijo svoje storitve celi sloveniji - montaža troslojnih dimnikov še nikoli ni bila tako enostavna! 
Diamantno vrtanje omogoča izredno natančno vrtanje v beton, opeko, siporeks ter kamnine. Vrtamo s posebnimi diamantnimi svedri, največkrat pa je razlog povečanje odprtine za vgradnjo inox dimnika. Kontaktirajte nas za izgradnjo nerjavečega dimnika!
Obroba za dimnik je pomemben zaključni del vsake strehe, zato obiščite podjetje Hočevar, ki vam nudi pestro izbiro materialov, barv in dolžin obrob.
Natančno zidanje dimnika omogoča optimalno in varno delovanje. Pokličite nas! Dimniki Dimont d.o.o., okolica Ljubljane
Kakovostna streha za dimnik vam bo izboljšala energetski izkoristek. V ponudbi Dimniki Hočevar imamo strehe priznanega proizvajalca Schiedel in še več.
Pomemben dejavnik pri izdelavi dimnika je njegova višina. Kadar je odprtina v obstoječem dimniku preozka, jo je potrebno povečati z vrtanjem. Potrebno je upoštevati tudi druge dejavnike kot je vpliv vetra in lege sosednjih stavb.
Je novogradnja vaš naslednji projekt? Ko se boste odločali glede izbire dimnika, vam vsekakor svetujemo, da je le ta izdelan iz inoxa. V podjetju Hočevar iz Ljubljane vam omogočamo izdelavo in gradnjo inox dimnika, ki bo poskrbel za kakovosten odvod dimnih plinov. Pokličite nas za strokovni nasvet.  
Eko dimniki iz keramike so vrhunsko kakovostni proizvodi. Cenik za izdelavo dimnika lahko najdete na spletni strani podjetja OGM-BI, ki vas bo prepričal o njihovih cenovnih ugodnostih.
Gradnja dimnika in izdelava dimnikov v podjetju Dimniki Hočevar. Specializirano podjetje za gradnjo in izdelavo dimnikov. Nudimo celostno oskrbo od načrtovanja, gradnje in vzdrževanja dimnikov. Kamini, kaminske peči, dimnikarstvo.
Rozeta za dimnik je v podjetju Hočevar na voljo v različnih velikosti in barvah. V podjetju Hočevar na voljo v različnih barvah, premerih in debelinah.
Montažni dimniki nosijo s seboj številne prednosti, saj sta tako izdelava kot tudi montaža hitri in ekonomični.
Pri nas si lahko zagotovite hitro in kvalitetno izdelavo dimnikov po ugodnih cenah - izdelava je preprosta, hitra, ekonomična, sodobna in seveda ugodna.
Pri Dimnikarstvu Hočevar uporabljamo le najboljše materiale in storitve, saj je dimnikarstvo pomembnga panoga, ki skrbi da je naš dom varen in varčen.
Podjetje Dimniki Hočevar nudi kakovostne in ugodne cevi za dimnik, preverite ugodno ponudbo cevi za dimnike!