Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Dimniki

Dimniki. Inox dimniki, nerjavni dimniki za kamine, Schiedel dimnik za kamin.

Dimniki. Inox dimnik in dimniki za kamine. V rubriki »dimniki« izberite najkakovostnejše. Dimniki: inox dimniki, grajeni dimniki, montažni dimniki, nerjaveči dimniki Schiedel, Dimnik za kamin Cenik dimniki, cena dimnik

Gradnja, montaža in obnova dimnikov. Dimniki Hočevar
Šamotni dimniki so najbolj varni in so odlična dolgotrajna rešitev za odvajanje plinov in dima.
Naše nerjaveče dimne cevi so izjemno odporne, saj so izdelane iz vrhunske keramike! Naši izdelki imajo tudi dolgo življenjsko dobo.
Novi dimnik je velik projekt za stanovanjske hiše. Pri nas vam lahko pomagamo pri tem, kakšen dimnik potrebujete. Izjemno pomembena je kvalitetna izdelava novega dimnika.  
Včasih so sanacije dimnikov vsekakor nujno opravilo, še posebej če gre za star in dotrajan dimnik. Cene sanacij dimnikov se precej razlikujejo, so pa močno odvisne od obsežnosti poškodb dimnika.
Izdelava dimnikov je precej zapleten proces, pri katerem ne upoštevamo le premer dimnika in material. Življenjska doba naših dimnikov je izredno dolga saj smo podkrepljeni z dolgoletnimi izkušnjami, naša izdelava je kvalitetna in ugodna.
Pri nas se lahko odločite tudi za gradnjo eko dimnika, katerega cev je narejena iz kakovostnih in trpežnih materialov.  Trislojni dimnik je dobro toplotno izoliran. 
Pri podjetju OGM d.o.o. iz Vrhnike vam nudimo kvalitetne in cenovno ugodne dimniške elemente, kot so dimniške rozete, dimniške tuljave in drugi elementi. 
Inox dimniki po meri, natančen izračun dimenzij za dimnike naredijo strokovnjaki pri dimnikarstvu Hočevar.
Postopek sanacije dimnika mora biti izveden učinkovito, kvalitetno in premišljeno. OGM-BI vam lahko elegantno izpelje kočljivo zadevo.
Adaptacija dimnika je velik poseg v vsak dom. Po nizki ceni vam ponujamo sanacijo dimnika z nerjavečimi materiali. Odločite se lahko za sanacijo dimnikov različnih vrst. 
Slovenski dimnik EKOKER je izdelan v Sloveniji, na podlagi izkušenj in znanj slovenskih delavcev.  Višina dimnika vpliva na vlek, zato je pomemben del gradnje dimnika.
Profesionalna obnova starega dimnika s podjetjem Dimniki Marko Zupanc. Za optimalno varen dimnik!
Cevi za dimni, kape za dimnik in tuljave za dimnik dobite pri OGM-BI. Pester izbor kakovostnih proizvodov iz spektra dimniških sistemov.
Izdelava zgornje obrobe dimnika je nujna za zaščito vašega dimnika saj je najbolj na udaru. Tako podaljšate celostno življenjsko dobo šamotnega dimnika. 
Dimniki nemškega proizvajalca Jeremias nudijo optimalen izkoristek toplote. Montažni dimniki za kamin podjetja Pilremag Grosuplje, prostor napolnijo s toploto in hkrati estetsko izboljšajo.
Potrebujete obnovo dimnika in ostalih dimniških elementov? Cevi za dimnike in ostale dimniške elemente vam nudi podjetje Na pot d.o.o. Vabljeni na našo spletno stran in si oglejte ponudbo, za strokovne nasvete pa vas vabimo v našo trgovino na Brezovici pri Ljubljani.
Različne vrste dimnikov, gradnja dimnikov, obnova dimnikov in servis dimnikov oziroma vzdrževanje. Dimniki za vaš dom in dimniki za druge stavbe. Dimniki Hočevar, Ljubljana
Dimniki za kamine - inox dimniki oz. nerjavni dimniki so v stalni ponudba podjetja Dimniki Hočevar. Ponudbo dimnikov dopolnjuje tudi vzdrževanje dimnikov. Kvaliteten in obstojen dimnik za vašo hišo.
Sanacija Inox dimnikov vseh vrst. Poleg sanacije oppravljamo tudi montažo inox dimnikov. Med inox dimniki so najbolj popularni troslojni dimniki.
Na slovenskem trgu z vami že od leta 1994. Postavili smo že več kot 2500 dimnikov. Pokličite nas in si zagotovite brezplačen ogled objekta.