Vsi.si > Dom in vrt > Cvetličarna

Cvetličarna. Cvetličarna – rezano cvetje, aranžmaji in lončnice

Cvetličarna. Cvetlični aranžmaji in sveže rezano cvetje. V naši rubriki »cvetličarna« lahko izbirate med kakovostnimi cvetličarnami. Cvetličarna tudi za najzahtevnejše kupce.

Prva holandska cvetličarna pri nas - Cvetličarna Spaans, Radovljica.
Lončnice, rezano cvetje, žalni venci, okrasni lončki, aranžmaji iz suhega cvetja... Cvetličarna Iris, Dobrovnik
Cvetličarna Arboretum v Mercator centru v Domžalah - velika ponudba lončnic in rezanega cvetja.
Ponujamo vam sveže rezano cvetje, lončnice, okrasne lončke, poročno cvetje (poročni šopek), žalni dekor, suhe in sveže ikebane, aranžiranje daril. Uredimo tudi grobove - Cvetličarna Iris, Dobrovnik.
Po naročilu izdelamo poročni šopek, bidermajer šopek. Poročni šopek je izdelan po želji neveste, da si bo lahko zares zapomnila prečudovit trenutek, ko dahne "usodni DA". Naša cvetličarna ima v ponudbi tudi ostalo poročno cvetje (za okrasitev avtomobilov, miz ...) Cvetličarna Iris, Dobrovnik.
Aranžiranje daril vam lahko tudi spremeni v unikatno darilo, dekoracije pa lahko naredijo prostore bolj svečane. Aranžiranje, dekoracija in cvetje za vse priložnosti. Cvetličarna Iris, Dobrovnik.
Cvetličarna Spaans je prva holandska cvetličarna pri nas. V prodajnem programu cvetličarne Spaans boste našli pomladno cvetje, sobne rože, drevje, lončnice, cvetje za poroke in še mnogo več.
Žalni aranžmaji so izdelki, katere izdelujemo z občutkom spoštovanja do rajnih. Izdelujemo žalne aranžmaje po naročilu, kot so žalni venci, žalna ikebana, ikebane iz svežih rož ter ikebane iz suhih rož, aranžirane sveče, drugo cvetje za pogreb, pisanje žalnih trakov, ki so pripeti žalnemu aranžmaju kot zadnja misel bližnjih do rajnih. Naša cvetličarna vam pomaga tudi pri urejanju grobov, zasaditev grobov. Cvetličarna Iris, Dobrovnik
V cvetličarni Spaans lahko kupite lončnice in čudovite cvetlične lonce. Čakajo vas keramične vaze, korita, podstavki ter cvetlični lonci nizozemske znamke Ecri. Cvetličarna Spaans - lončnice za vaš dom in za obdarovanje. Naša cvetličarna vam nudi tudi cvetje za poroko - poročni šopek in drugi poročni aranžmaji.
Za praznike ob dnevu mrtvih vam iz lastne proizvodnje ponujamo sveže krizanteme v različnih barvah, ki so plod dolgoletnih izkušenj in gojenja krizantem. Cvetličarna Iris, Dobrovnik
Poroka v cvetju! V cvetličarni Spaans je doma poročna floristika. Izdelajo poročni šopek, poskrbijo za poročno cvetje in svetujejo za cvetlični aranžma. Cvetličarna ima v ponudbi tudi cvetje za vaš dom - lončnice. Cvetličarna Spaans, Radovljica.
Cvetličarna Iris je družinsko podjetje, ki se nahaja na skrajno severovzhodnem obrobju prelepe Slovenije, v Prekmurju. Nahajamo se med Moravskimi Toplicami in Lendavo. V ponudbi imamo cvetlice in aranžmaje za vse priložnosti: žalni aranžmaji, poročno cvetje ... Cvetličarna Iris vam nudi tudi svetovanje za rože - naj bodo vaše rože dobro negovane.
Spoznamo se tudi na balkonsko zasaditev. Naša cvetličarna nudi pokončne balkonske rože (bršlinke, pelargonije), ki so primerne za okrasitev oken na nižjih nadstropjih, na voljo pa imamo tudi viseče balkonske rože, ki so primerne za na balkone ter okna na višjih nadstropjih. Cvetličarna Iris - rože za balkon in drugo cvetje - poročno cvetje (poročni šopek), žalni aranžmaji ...
Podjetje Hočevar nudi ugodno in kvalitetno montažo ter ostale dimnikarske storitve po vaših željah. Prepustite priklop kamina na dimnik našim strokovnjakom.  
Cvetličarna Arboretum v Mercator centru Domžale. Cvetličarna Arboretum vam nudi bogat spekter rezanega cvetja in lončnic. Poročni šopek in drugi aranžmaji. Cvetličarna Arboretum – najboljša cvetličarna. Arboretum Volčji Potok.