Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Preverite atraktivne cene betonskhi izdelkov v akciji. Pri tem pa vam ponujamo tudi samo izdelavo tlakovec.
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Če ste se odločili za izdelavo okrasnega zidu iz lomljenih zidakov, bodo vrh zidu estetsko odlično dopolnile betonske kape. Lahko jih uporabite tudi pri betonskih ograjah, stebrih in drugih betonskih strukturah. Vabljeni v podjetje Jarc, Medvode.
Preverite pestro izbiro izdelkov za vrt. Na voljo različni vrtni kamini, korita, betonski umivalniki in lijaki.
Betonski izdelki, kot so zunanja korita za rože, lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo.
Izbirate lahko med različnimi fasadnimi sistemi priznanih znamk. Fasada s ceno, ki ni nikjer v Sloveniji tako ugodna. 
Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Bi radi kupili kakovostne robnike, pa ne veste, na koga se obrniti? Priporočamo vam podjetje Jarc, kjer so vam na voljo različne vrste betonskih robnikov. Po ugodni ceni boste dobili vrtne, dvoriščne ali cestne robnike v različnih dimenzijah in barvah. Jarc d.o.o., Medvode.
Razmišljate o zunanji ureditvi vašega doma ali poslovne stavbe? V podjetju Jarc so vam na voljo različne betonske plošče. Nudimo tudi nasvete za polaganje betonskih plošč.
Pri nas vam pomagamo z uporabnimi nasveti kako se polaganja lotiti. Polaganje betonskih, travnih ali pranih plošč je enostavno, če se ga lotimo pravilno.
Podjetje Jarc nudi izdelke iz betona, ki so izdelani po visokih evropskih standardih. So trdni, trajni in odporni, kljub temu pa na voljo po dostopni ceni.
Betonski umivalniki za vrt so funkcionalna in estetka dopolnitev k urejenosti okolice vaše hiše. Še posebno so primerni za opremo letne kuhinje.
Bi radi razmejili grede na vašem vrtu, v rastlinjaku ali steklenjaku? Razmislite o nakupu betonskih vrtnih robnikih, ki jih lahko uporabite prav v ta namen. Čiščenje je popolnoma enostavno, posebnega vzdrževanja pa robniki ne zahtevajo. Jarc, Medvode.
Betonski vodnjaki oziroma vodne fontane za popestritev vašega vrta. Betonski umivaliniki ali lijaki za uporabo zunaj doma. Odločite se lahko tudi za vrtni vodnjak. V ponudbi so tudi betonska korita za rože, okrasni stebri, betonski dekorativni elementi v obliki živali ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka.  
Betonske kanalete – so visokokakovostni betonski izdelki za urejanje odvoda meteornih virov voda. Betonska kanaleta Hauraton z rešetko po ugodnih cenah.
Betonski izdelki za različno uporabo – od okrasnih in praktičnih izdelkov za urejanje vrta, do gradbenih izdelkov, kot so betonski zidaki in betonske cevi. V trgovinah Živex so vam na voljo različni izdelki iz betona po ugodnih cenah, vabljeni!
V našem podjetju so vam po ugodni ceni na voljo škarpnice različnih oblik in za različne namene. Nudimo vam okrogle škarpnice in škarpnice Skleda. Uporabite jih lahko za izdelavo podpornega zidu, kamor lahko nasadite zelenje, ali pa iz njih naredite zaščitno steno. Jarc, Medvode.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Montažne betonske ograje so nezahtevne, funkcionalne in lepega videza. Ograjni elementi in betonske kape so idealna izbira, če želite polepšati okolico vašega doma.
Kanalete so namenjene odvodnjavanju površinskih voda. V našem podjetju so vam na voljo kakovostne betonske kanalete Živex in Hauraton, prav tako pa tudi primerne rešetke. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami kanalet. Jarc, Medvode.