Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Dom in vrt > Cementni izdelki

Cementni izdelki. Cementni in betonski izdelki za vaš vrt. Izdelki iz betona - dekorativni in drugi izdelki iz betona.

Cementni izdelki. Najlepši cementni in betonski izdelki za vaše dvorišče ali vrt. Cementni izdelki: cemetni vodnjaki in korita, cementni stebri in svetilke. Cementni izdelki popestrijo vaš vrt.

Opažni zidaki za olajšanje gradnje podpornih zidov, greznic ter kmetijskih in industrijskih objektov.
Jaški − podjetja Cementi izdelki Jarc so namenjeni učinkovitemu odvajanju meteornih voda na dvoriščih, vrtovih ipd. Na voljo so vam kanalete, jašek Hauraton ter pripadajoč pokrov za jašek.
Betonski dvoriščni robnik se uporablja za ureditev dvorišč, vrtov ter parkov, in sicer zarazmejitev različnih vrst materiala ter za premostitev nizkih višinskih razlik. Na voljo so vam dvoriščni robniki v treh različnih barvah (siva, grafitna, rjava). Jarc d.o.o., Medvode
Cena betonskih zidakov je pri podjetju Jarc ugodna. V ponudbi tudi betonska kapa za zid, korita za rože,...
Izredno pomembno je, da so betonske cevi za meteorno vodo narejene iz najkakovostnejših materialov. Jarc s.p. v Medvodah.
Akcija tlakovcev najrazličnejših oblik, barv in dimenzij! Zagrabite priložnost in si priskrbite priznane betonske tlakovce podjetja Jarc po akcijskih cenah.
Cepljeni zidaki so trdni, vzdržljivi in prijetnega videza. Uporabljamo jih tudi kot okrasni izdelek. Naravni videz za betonski okrasni zid. Cementni izdelki Jarc Ljubljana
Betonski izdelki, kot so zunanja korita za rože, lomljeni zidaki za ograjo, tlakovci, robniki itd., nam pomagajo hitro in enostavno postaviti zid, škarpo ali ograjo.
Podjetje Jarc s.p. nudi ugodne in predvsem kvalitetne betonske izdelke, med drugimi betonske plošče, betonske zidake in ostale betonske izdelke. 
Baluster. Balustri, ograjni stebri, rustikalno obarvani betonski ograjni elementi in ograjni stebri so prelepi dekorativni izdelki primerni za vaš vrt in ograje. Cementni izdelki Bogataj olepšajo vašo okolico in jo naredijo bolj rustikalno.
Bi radi kupili kakovostne robnike, pa ne veste, na koga se obrniti? Priporočamo vam podjetje Jarc, kjer so vam na voljo različne vrste betonskih robnikov. Po ugodni ceni boste dobili vrtne, dvoriščne ali cestne robnike v različnih dimenzijah in barvah. Jarc d.o.o., Medvode.
Kupujete nova korita za rože? Podjetje Jarc nudi najcenejša kamnita korita za rože. Poglejte še ostalo ponudbo.
Bi radi dodali dodatno estetsko noto okolici vašega doma? Odločite se za betonska korita in vanje zasadite rože po lastni izbiri. Seveda lahko korita postavite tudi na vrt, park ali ob poslovne stavbe. Čudovita betonska korita so vam na voljo v podjetju Jarc iz Medvod.
Kvalitetni in ugodni betonski izdelki pri podjetju Cementni izdelki Jarc! Ugodna cena tudi za betonske škarpnike!
Betonski umivalniki za vrt so funkcionalna in estetka dopolnitev k urejenosti okolice vaše hiše. Še posebno so primerni za opremo letne kuhinje.
Si želite lepe in urejene okolice vaše hiše? Podjetje Jarc poskrbi za najcenejše betonske plošče in betonske stebričke!
Preverite atraktivne cene betonskhi izdelkov v akciji. Pri tem pa vam ponujamo tudi samo izdelavo tlakovec.
Zidaki spadajo med ene najbolj univerzalnih gradbenih materialov. Betonski zidaki se pogosto uporabljajo za ograje in zidove.
Cvetlični lonec in betonski podstavki za betonsko korito so lep dodatek za na vrt. Betonski izdelki, primerni za balkon ali vrt. Betonska korita za rože in cvetlični lonci so na voljo v našem prodajnem programu. Cementni podstavki, betonska cvetlična korita, cvetlični lonci, betonsko korito. Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka
Vrtni paviljon, ki ga krasijo okrasni betonski stebri in stoječe svetilke, je izjemna pridobitev za vaš vrt. Na voljo tudi druga vrtna razsvetljava in ulične svetilke. Preverite tudi drugo ponudbo betonskih izdelkov in elementov - betonska korita za rože, dekorativni betonski izdelki ... Cementni izdelki Bogataj, Petelinje, Pivka