Viličar na dizel za dolgotrajno uporabo

Viličar na dizel je najpogostejša in tudi najstarejša možnost za katero se kupci odločijo. A nikar naj vas ne zavede, to niso več glasni stroji, ki so proizvajali zelo velike emisije škodljivih izpušnih plinov, ampak so viličarji na dizel postali izvrstni proizvodi, ki upoštevajo najvišje moderne standarde in zahteve na tem področju.
V podjetju Dobit d.o.o tako lahko izberete svoj plinski, električni in dizelski viličar Doosan, ki je izdelan po najnovejših evropskih standardih in je primerni za opravila v različnih panogah. Če iščete kje bi dobili kvaliteten viličar ugodno, smo v podjetju Dobit d.o.o pravi naslov za vas. Poleg svetovanja kateri viličar je pravi za vas, vam ponujamo tudi servis in vso dodatno oprema za viličarje in po potrebi vam zagotovimo primerne rezervne dele za viličarje.

Ugodni viličarji na dizel DoosanZakaj je moderen viličar na dizel pametna izbira?

Doosan viličar na dizel so kvalitetni trpežni stroji, ki omogočajo dolgotrajno uporabo. Azijski proizvajalec, ki izdeluje tudi plinske in električne viličarje, slovi po svojih izvrstnih izdelkih, ki se zelo malo ali pa sploh ne kvarijo. Nekateri kupci se še vedno raje odločijo za plinske viličarje, saj menijo, da je viličar na dizel še vedno večja obremenitev za okolje. A to velja predvsem za starejše stroje, saj so pri novejših viličarjih na dizel škodljive emisije izpušnih plinov bistveno manjše. Seveda pa ima naše podjetje na razpolago tudi pestro in ugodno ponudbo, če bi raje kupili električni viličar Doosan.

Plinski, dizelski in električni viličar Doosan

Viličar je pomembna investicija za podjetje, saj predstavljajo učinkovito metodo skladiščenja in premikanje proizvodov, ki včasih tehtajo tudi več ton. Zato je pomembno, da izberemo kvaliteten in vzdržljiv proizvod.
Plinski, električni in dizelski viličar Doosan je izdelan po najnovejših evropskih standardih in je trpežen stroj primeren za dolgotrajno uporabo. V primeru, da se vam viličar pokvari vam zagotovimo tudi servis in vse potrebne rezervne dele za viličarje.

Kje ugodno kupimo viličar

Poleg kvalitete pa je pri nakupu viličarja pomembno tudi vprašanje kje ga dobiti kar se da ugodno. Znamka Doosan zagotavlja visoko kvaliteto in dolgo življenjsko dobo, zato se vam bo nakup vsekakor obrestoval. Pri nas tako dobite Doosan viličar ugodno, po vaši želji pa vam zagotovimo tudi vso potrebno dodatno oprema za viličarje.