Servis viličarja - redno popravilo delovnih strojev nujno za brezhibno delovanje

Reden servis viličarja je pomemben za njihovo brezhibno, predvsem pa varno delovanje. Velikokrat se zgodi, da se nam viličar pokvari ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo. Vzrok je lahko v obrabljenosti materiala, nepravilni uporabi, slabem vzdrževanju ali pa če se nemara zgodi delovna nesreča. V takih primerih vam na pomoč priskoči usposobljena in predana servisna ekipa podjetja Dobit d.o.o., ki bo diagnosticirala okvaro in poskrbela za ustrezen servis ročnih viličarjev oz. za popravilo drugih delovnih strojev.
Redni servis viličarja navadno opravimo na vsakih 350 delovnih ur oz. po navodilih proizvajalca, a vsaj enkrat letno, odvisno tudi od pogojev dela in obremenjenosti delovanja stroja. To velja tako za servis plinskih, dizelskih in električnih viličarjev kot za servis ročnih viličarjev. Servis viličarja, tako kot vsako popravilo delovnih strojev, v našem podjetju opravimo hitro in profesionalno. Z računalniško diagnostiko preverimo stanje viličarja v celoti ter učinkovito in hitro poiščemo morebitne okvare.
Ne samo novi, tudi rabljeni viličarji potrebujejo redni servis viličarja. Na tržišču je danes še vedno veliko starejših viličarjev, ki po zaslugi naše strokovno podkovane ekipe serviserjev, ki poskrbi za kakovostno popravilo delovnih strojev, strankam še vedno odlično služijo. Prepričajte se o kakovosti naših storitev in pripeljite vašega viličarja na redni servis. Na voljo je tudi servis ročnih viličarjev.

Vedno razpoložljivi rezervni deli za viličarje pripomorejo k hitrejšemu servisu

Servis in popravilo viličarjev

Ključnega pomena za čim hitrejši ter seveda kakovosten servis viličarja so razpoložljivi rezervni deli za viličarje. Z rezervnimi deli za viličarje, ki so vedno na voljo, je mogoče hitro in kakovostno odpraviti praktično vsako okvaro na vašem viličarju. V podjetju Dobit d.o.o. so na voljo rezervni deli za vse znamke viličarjev. Nudimo tako redni servis ročnih viličarjev kot tudi servis dizelskih, plinskih in električnih naprav Doosan, Daewoo in drugih znamk viličarjev. Prav tako poskrbimo za popravilo ostalih delovnih strojev, v ponudbo pa so vključene tudi dobava, menjava in obnova viličarskih gum.
Gume za viličarja so najpogosteje menjani rezervni deli, tudi ko gre za servis ročnih viličarjev. Med seboj se gume razlikujejo glede na tip viličarja in glede na površino, po kateri se viličar giblje. Gume za viličarja na bencinski ali dizelski pogon morajo biti prilagojene zunanjim površinam, saj te viličarje uporabljamo zunaj. Gume za električni ali plinski viličar pa so prilagojene notranjim prostorom.

Poiščite nas na spletu. Vabljeni.

Dobit d.o.o. | Vrhunski viličarji po ugodni ceni