Ročni viličar v različnih izvedbah: klasični ročni paletni viličarji in nadgrajeni modeli

Ročni viličar je cenovno ugodna in praktična rešitev za nakladanje, prevažanje ter razkladanje blaga v skladiščih, industrijskih obratih, trgovinah in podobnih delovnih okoljih. Prihranite čas in energijo ter poiščite pravi ročni viličar za vaše potrebe. V bogati ponudbi našega podjetja Dobit boste zagotovo našli idealno napravo zase, ki vam bo olajšala zahtevna opravila. Ponujamo tudi električne viličarje.

Ročni paletni viličarji - enostavne, a izjemno uporabne naprave


Klasični ročni paletni viličarji so enostavni za upravljanje, zato jih lahko manevrira praktično kdor koli. Njihova pomembna prednost je tudi ta, da so povsem tihi. Pogosto se uporabljajo v logistiki, vse več ljudi pa se odloča celo za nakup ročnega paletnega viličarja, namenjenega domači uporabi, saj gre za resnično vsestransko uporabno napravo. Ročni paletni viličar lahko prenese tudi zelo težka bremena - vse do 5 ton. Poleg izbire nosilnosti se lahko pri nakupu odločate tudi med različnimi dolžinami in širinami vilic. Ponujamo vam tudi ročni paletni viličar s tehtnico, ki je zelo praktična rešitev v številnih situacijah. Meritve, opravljene s pomočjo ročnega paletnega viličarja s tehtnico, so natančne in zanesljive.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO OSTALIH VILIČARJEVKako izbrati pravi ročni viličar?

Ročni paletni viličar Dobit

Poleg klasične različice vam ponujamo še ročne škarjaste viličarje, ki omogočajosvobodnejšo nastavitev dvižne višine, in ročne visokodvižne viličarji. Slednji so namenjeni nakladanju blaga na tovornjak oziroma razkladanju z njega. V primeru da ročni viličar ne izpolnjuje vseh vaših zahtev, pa vam ponujamo tudi kakovostne električne viličarje, pa tudi plinske in dizelske viličarje. Pri izbiri ustreznega viličarja vam po potrebi z veseljem priskočimo na pomoč, nudimo pa vam tudi dodatno opremo za viličarje. Pravi naslov smo tudi za vse tiste, ki iščete servis za svojega viličarja. Bogate izkušnje nam omogočajo profesionalen pristop in kvalitetno opravljeno delo. Ne spreglejte pa niti naše ostale ponudbe, med katero sodijo tudi profesionalni sesalci in drugi čistilni stroji. Industrijski sesalniki, ki vam jih ponujamo, se ponašajo z dolgo življenjsko dobo in skorajda ne potrebujejo vzdrževanja, za kar je v veliki meri odgovoren poseben, premišljen mehanizem (pritrjenost rotorja na motorno gred). Naš cilj je karseda vsestranska podpora delovnemu procesu v različnih delovnih okoljih - verjamemo, da bo s pomočjo produktov, ki vam jih ponujamo, delo potekalo hitreje in enostavneje.