Ročni paletni viličarjiVrhunski ročni paletni viličarji

Paletni viličarji so z razliko od klasičnih plinskih, dizelskih ali električnih viličarjev namenjeni predvsem premikanju in dviganju palet. S klasičnim viličarjem lahko praktično kateri koli tovor, ki ga lahko 'zgrabimo' z vilicami, premaknemo kamor koli in tako visoko, kolikor nam dopušča višina vilic. Ročni viličarji imajo poleg omejitve glede teže oziroma nosilnosti tudi ročni pogon, kar pomeni, da ne potrebujete dodatnega pogonskega sredstva. Ročni paletni viličarji so vam v podjetju Dobit, d.o.o., na voljo v različnih inačicah (na primer ročni paletni viličar z dvigom, ročni paletni viličar s tehtnico), brez zadržkov pa lahko trdimo, da so vsi paletni viličarji v naši ponudbi izjemno kakovostni.

Ročni viličarji za premikanje palet

Paletni viličarji, ki jih najdete v trgovini podjetja Dobit, do.o.o., imajo lahko različno dolge vilce, različno so široki in imajo nosilnost od 1,5 do 5 ton. Čeprav ročni paletni viličarji ne uporabljajo dodatnega goriva (nafta, elektrika, plin), boste z njim zlahka dvignili 5-tonsko breme na paleti na želeno višino ali ga vzeli z visoke stelaže. Poleg tega so ročni viličarji oziroma paletni viličarji v naši ponudbi lahko klasični ali pa nerjaveči, kar pomeni, da so še bolj vzdržljivi. Lahko si izberete tudi ročni paletni viličar s tehtnico, ki vam omogoča sprotno tehtanje palete oziroma tovora, ki ga želite premestiti oziroma dvigniti ali spustiti.


Paletni viličarji

Ročni paletni viličar z dvigom je posebni ročni viličar, ki poleg premikanja palet omogoča tudi dviganje le-teh in je torej še bolj vsestransko uporaben, na primer v skladišču ari pri iztovarjanju oziroma natovarjanju na vozilo. Ročni paletni viličarji so enostavni za upravljanje in so izjemo zanesljiva in preprosta oblika premikanja tovora. V trgovini podjetja Dobit, d.o.o., si lahko ogledate različne vrste viličarjev, tudi paletni viličarji so na voljo v različnih izvedbah. Kar je najbolj pomembno, pa je to, da so prav vsi vrhunski izdelki priznanih proizvajalcev, ki bodo zanesljivo ostali z vami še dolga leta. Pri nas so vam poleg izdelkov za transport in premikanje tovora na voljo tudi naprave za čiščenje, na primer viličarski pometalni stroji, pa tudi servis oziroma popravilo delovnih strojev.

Dobit, d.o.o. | Ročni paletni viličarji