Dobra priprava na maturo je bistvena za uspešen zaključek šolanja

Inštrukcije fizike in matematike za gimnazije in srednje šole so najboljša priprava na maturo, ki je na voljo. Zaključek srednje šole ali gimnazije je za mladostnike naporno in stresno obdobje, ko morajo pokazati znanje, ki so ga pridobili v vseh štirih letih srednješolskega izobraževanja. Priprava na maturo je ravno tako pomembna, kot je sam maturitetni izpit. V podjetju D&S inštrukcije lahko dijaki poglobijo ali obnovijo svoje znanje predmetov, ki jih imajo na maturi: slovenščina, tuji jeziki (angleščina, francoščina, nemščina), matematika, fizika, kemija, statistika, elektrotehnika. Priprava na maturo dijaka pripravi na pisni in ustni izpit in zagotavlja uspeh na najpomembnejšem izpitu srednje šole.

 

Priprava na maturo – poglobljeno znanje in psihološka pripravljenost

Matura je za dijake naporna z dveh zornih kotov: po eni strani morajo pokazati vse znanje, ki so ga usvojili v štirih letih šolanja, po drugi strani pa je pomemben faktor tudi psihična pripravljenost. Priprava na maturo –inštrukcije fizike in matematike za gimnazije in srednje šole pripravljajo dijake na obe plati izpita. Kot vsake inštrukcije je tudi priprava na maturo prilagojena posameznemu dijaku in njegovemu znanju. Metode podajanja snovi so takšne, da se dijak čim hitreje nauči vse potrebno in njegovo znanje ostane trajno. Poleg tega poskrbimo tudi za psihološko pripravo na maturo – trema namreč lahko precej zniža oceno. Naša priprava na maturo temelji na celostnem pristopu k dijaku, zato je tudi tako uspešna.

 

Skupinska priprava na maturo

Za tiste, ki vam je bolj kot individualne inštrukcije matematike in fizike za gimnazije in srednje šole všeč skupinska priprava na maturo, se lahko odločite tudi za takšno utrjevanje snovi. V podjetju D&S inštrukcije je na voljo skupinska priprava na maturo, ki je nekoliko cenovno ugodnejša, obenem pa še vedno poteka v manjših skupinah (do 10 dijakov). To pomeni, da se lahko kljub skupini še vedno posvetimo vsakemu posameznemu kandidatu in poleg skupnega dela popolnoma individualno rešujemo njegove specifične težave. Pokličite nas in se pozanimajte, kako priprava na maturo poteka in kakšna je najboljša rešitev za vašega srednješolca. 

 

 

D&S inštrukcije | Priprava na maturo, inštrukcije matematike za gimnazije, inštrukcije fizike za srednje šole – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Priprava na maturo, inštrukcije matematike za gimnazije, inštrukcije fizike za srednje šole
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA