Poklicna in splošna matura – matematika na preizkušnji

V življenju dijakov je matura (matematika, slovenščina in ostali predmeti) pomembna preizkušnja, ne samo kar se tiče znanja, ampak tudi (ali morda predvsem) zaradi psihičnega pritiska, ki so mu zaradi pomembnosti izpitov podvrženi. Dejstvo je, da je matematika na poklicni in splošni maturi pregled znanja vseh štirih srednješolskih let, zato je lahko predvsem pri tistih, ki so se že skozi redne preizkuse znanja s težavo prebijali, precej težavna. Matura in matematika pa sta lahko precej preprostejši, če dijak pravočasno poišče ustrezno pomoč. V podjetju D&S inštrukcije nudimo individualno učno pomoč tako učencem kot dijakom in študentom, naše glavno področje pa je matematika. Matura bo s pomočjo naših D&S inštruktorjev in inštruktoric mačji kašelj!

 

Matura – matematika naj ne bo razlog za slabo voljo

Gimnazijci in ostali srednješolci ob koncu četrtega letnika opravljajo izpit, ki so ga že dolgo tega poimenovali (splošna ali poklicna) matura. Matematika ima kot eden splošnoizobraževalnih predmetov pri tem zrelostnem izpitu pomembno mesto. A žal je tako, da ima mnogo dijakov ravno z matematiko precejšnje težave, kar pomeni, da jim opravljanje mature predstavlja precejšen zalogaj. Sploh če pomislimo, da morajo izpite opraviti še iz materinščine in drugih predmetov. Da bo matura (matematika) uspešno opravljena, se obrnite na strokovnjake, ki imajo s pripravami na maturo dolgoletne izkušnje – in svojemu dijaku omogočite, da se izkaže.

 

Matematika na poklicni in splošni maturi

Poklicna in splošna matura (matematika) se med seboj po obsežnosti in poglobljenosti snovi nekoliko razlikujeta, pač ustrezno z učnim načrtom za posamezne srednje šole in nazivom, ki ga dijak po opravljeni maturi pridobi. Ne glede na to, ali potrebujete inštrukcije matematike za osnovno ali srednjo šolo ali pa morda celo fakulteto, na pomoč vedno pokličite strokovnjaka. Sicer bo vaš trud in delo zaman. V poplavi samooklicanih 'inštruktorjev', katerih lastno znanje ne seže dlje od srednješolske matematike, se raje odločite za preizkušen in strokoven kader, ki ve, kaj dela.

 

D&S inštrukcije | Matematika na maturi.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
poklicna matura matematika, matematika na maturi, matematika na poklicni maturi, splošna matura matematika
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA