Matematika za gimnazije in priprava na maturo

Gimnazijci in njihovi starši dobro veste, da je gimnazijska matematika in program precej zahteven in da je treba v dobre ocene vložiti veliko dela. Matematika za gimnazije zahteva od dijakov precej sprotnega dela, za katerega pa včasih enostavno zmanjka časa. Če temu dodamo še mladostniško razposajenost in včasih nekoliko nepremišljene odločitve o tem, kdaj in koliko se učiti, hitro naletimo na težave. Ko do njih pride, se navadno zgodi, da je snov tudi za starše precej zahtevna ali pa enostavno nimajo časa, da bi svojemu dijaku nudili kakovostno pomoč. Takrat so inštrukcije najboljša rešitev, saj je matematika za gimnazije in srednje šole nekaj, kar naši inštruktorji popolnoma obvladajo, na voljo pa so vam tudi intenzivne priprave na maturo.

 

Naj vam matematika za gimnazije ne dela sivih las

Matematika je veda, ki je osnova za mnoge druge predmete, zato je matematika za gimnazije pomembna ne le zaradi dobre ocene pri predmetu, temveč tudi kot podlaga za uspešno delo pri drugih. Dijakom lahko pri pridobivanju dobrih ocen pomagamo že s sprotnim učenjem, saj si lahko z rednimi inštrukcijami zagotovi kakovostno in temeljito znanje. Če je do težav že prišlo, vam ponujamo priprave na posamezne teste ali popravni izpit. Z lastnim gradivom in jasno razlago, ki mu sledi reševanje primerov, dijaka pripravimo na vsako preizkušnjo, zato vam matematična snov za gimnazije ne bo več povzročala sivih las.

 

Uspešna priprava na maturo

Po zaključku četrtega letnika vse dijake čaka splošna ali poklicna matura. Matematika za gimnazije je sicer precej zahtevna, a če je predstavljena na pravi način, je lahko tudi zabavna. Dijakom četrtih letnikov v zadnjem letu navadno primanjkuje časa za dodatno ponavljanje snovi iz preteklih let, predvsem zato, ker je treba ponovno zbrati zapiske in vaje. Dobra priprava na maturo je pomembna ne le zaradi ponovitve snovi, temveč tudi zato, ker je matura tudi preizkus zbranosti in dobrih živcev, z delom z inštruktorjem pa bodoči maturanti pridobijo tudi nujno potrebno samozavest.

 

D&S inštrukcije | Matematika na maturi.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
mat za gimn, priprava na maturo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA