Iščem inštrukcije matematike, a ne vem, na koga se obrniti

Potrebujete vi ali vaš otrok inštrukcije matematike, pa ne veste na koga bi se obrnili? Ne razbijajte si več glave z vprašanjem, kje naj iščem inštrukcije matematike, temveč enostavno stopite v stik z nami. D&S Inštrukcije nudi kakovostne inštrukcije za vse stopnje – za osnovne in srednje šole, gimnazije, visoke šole in fakultete. Poleg inštrukcij iz matematike nudimo tudi inštrukcije fizike, kemije, statistike, različnih jezikov ter inštrukcije s področja elektrotehnike.

Iščem inštrukcije matematike

Individualne inštrukcije so prilagojene posameznemu kandidatu, saj upoštevamo tako njegovo osebnost kot tudi predznanje. Snov mu skušamo podati na čim bolj jasen in razumljiv način. Pri razlagi si pomagamo z gradivom, ki vsebuje pomembne definicije in formule, pogosto pa so zraven rešeni nekateri primeri. Za inštrukcije srednješolske matematike smo ustvarili kakovostno zbirko več kot 3000 nalog. Pomembno vlogo imajo tudi domače naloge, ki jih kandidatu damo iz njegovega učbenika. Lahko jih skopiramo iz knjige ali kakšnega učnega lista ali pa jih sestavimo sami. Pri tem nam pomagajo dolgoletne izkušnje in temeljito strokovno znanje.

 

Iščem inštrukcije matematike za osnovno šolo

Matematika v osnovni šoliMatematika spada med najtežje predmete in pogosto se zatakne že v osnovni šoli. Inštrukcije matematike za  osnovne šole bodo vašemu otroku pomagale do dobrega poznavanja tekoče snovi in odličnih rezultatov. Pri inštrukcijah iz matematike za osnovno šolo je pomembna predvsem čimbolj preprosta in kratka razlaga. Skupaj z učencem pa je treba narediti tudi dovolj primerov, da zna učenec kasneje samostojno rešiti čim več nalog.

Poleg priprave na teste in eksterno preverjanje bodo inštrukcije matematike vašemu otroku omogočile tudi sprotno utrjevanje snovi. Tako se bo kar najbolje pripravil na srednjo šolo.

Naj ''Iščem inštrukcije matematike'' ne bo zadnji klic na pomoč pred popolnim polomom. Zagotovite sebi ali vašemu otroku inštruktorja pravočasno, da bo učenje potekalo brez stresa in nepotrebnih težav. Kontaktirajte nas www.instrukcije-ds.si/instrukcije-matematike.

 

Iščem inštrukcije matematike za srednjo šolo

S klicem ''Iščem inštrukcije'' se na nas najpogosteje obračajo dijaki in njihovi starši. Dijaki imajo zelo različne težave, pa tudi različne stopnje znanja. Nekateri bi si radi le izboljšali oceno, drugi se radi sproti naučijo redno snov, tretji pa so že zabredli v negativne ocene in se spopadajo s popravnim izpitom. Se pa za inštrukcije iz matematike odloča tudi veliko dijakov četrtih letnikov, ki se želijo pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje.

 

Ko si boste torej naslednjič rekli ''iščem inštrukcije matematike'', pokličite v D&S Inštrukcije.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
iščem inštrukcije matematike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA