Inštrukcije za poslovno matematiko za srednješolski in višji nivo izobraževanja

 

Inštrukcije za poslovno matematiko so še posebej iskane med dijaki ekonomskih srednjih šol in gimnazij, vse pogosteje pa se zanje odločajo tudi študenti visokih šol in fakultet.

 

Inštrukcije poslovne matematikeKdaj je čas za inštrukcije za poslovno matematiko?

Sram in nepripravljenost na soočenje z resnostjo situacije sta glavna razloga, zakaj marsikdo odlaša z iskanjem ustrezne pomoči, kar velja tudi za inštrukcije za poslovno matematiko. Pri tem izstopajo predvsem študentje, saj je še danes pogost predsodek, da so inštrukcije na fakulteti neprimerne. Svetujemo vam, da poskušate odmisliti tovrstna prepričanja in z iskanjem inštrukcij za poslovno matematiko ne odlašate predolgo. Ne čakajte na prvo negativno oceno ali celo na več negativnih ocen. Ustrezen razlog za iskanje pomoči je lahko že nerazumevanje snovi pri pouku oziroma na predavanjih. Enostavna in razumljiva razlaga vam bo pomagala, da nadoknadite zamujeno in tako lažje sledite novi snovi.

 

Kdo je primeren inštruktor za poslovno matematiko?

Profil inštruktorjev za poslovno matematiko je različen, najpogosteje pa gre za diplomirane ekonomiste in matematike. Podobno kot pri drugih področjih je tudi pri inštrukcijah za poslovno matematiko pomembno, da izberete inštruktorja, ki ima dovolj znanja, obenem pa tudi izkušenj. Pred dokončno izbiro je tako dobro preveriti inštruktorjeve reference, za nasvet oziroma priporočilo pa lahko zaprosite tudi sošolce, ki so se morda že soočali s podobnimi težavami kot vi in jih uspešno premagali.

 

Podrobnosti: cena, lokacija itd.

Inštrukcije za poslovno matematiko lahko po želji potekajo tudi na domu, cena pa je odvisna predvsem od tega, ali gre za srednješolski ali za visokošolski oziroma univerzitetni nivo. Če ocenite, da boste za usvojitev določene snovi potrebovali večje število ur, vam svetujemo nakup posebnih paketov, ki jih ponuja večina inštruktorjev. Tako si boste zagotovili precejšen popust na ceno posamezne ure inštrukcij.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije za poslovno matematiko
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA