Učinkovite inštrukcije statistike za srednje šole

Statistika v gimnazijiPoleg matematike in tujih jezikov se dijaki največkrat odločajo ravno za inštrukcije statistike za srednje šole. Statistika se kot predmet pojavlja na različnih srednješolskih programih, zato vsakokratne inštrukcije vedno prilagodimo zahtevam posameznega programa in dijaka (na primer inštrukcije v gimnaziji in ekonomski šoli). Tako kot pri vseh predmetih je tudi za statistiko bistveno, da z iskanjem zunanje pomoči ne čakate predolgo, saj lahko že samo zamik nekaj tednov pomeni, da je snovi že bistveno več, znanje pa še slabše. Zato je pomembno, da se za inštrukcije iz statistike za srednje šole odločite takoj, ko se težave začnejo.

 

Inštrukcije iz statistikeInštrukcije statistike za srednje šole in njihov namen

Za dijake je cilj inštrukcij navadno le popraviti ocene, mi pa se zavedamo, da je mnogo bolj bistveno nekaj drugega: poglobljeno poznavanje snovi, ki seveda pomeni dobro oceno, predvsem pa dolgoročno znanje. Inštrukcije iz statistike (statistika v gimnaziji in srednji šoli) omogočajo dijakom individualno delo, razlaganje snovi po posamezniku prilagojenem načrtu in sposobnost reševanja različnih nalog. Naše inštrukcije statistike za srednje šole dijaka naučijo tudi uporabe statističnih orodij na žepnem računalniku, kar skrajša čas računanja in olajša delo. Če sklenemo: namen inštrukcij je čim enostavneje in hitreje priti do čim kakovostnejšega znanja.

 

INŠTRUKCIJE ZA STATISTIKO

 

 So inštrukcije iz statistike za srednje šole res potrebne

Če dijak nima težav s predmetom, potem je odgovor seveda jasen, a če so se že pojavile prve težave, potem vam svetujemo, da resno razmislite o zunanji pomoči, kakršne so inštrukcije statistike za srednje šole. V podjetju D&S inštrukcije smo eni redkih, ki takšne inštrukcije sploh ponujamo. Na voljo so tako za srednješolce (tudi statistika v gimnaziji) kot za študente, saj naši strokovnjaki obvladajo snov na najzahtevnejši ravni.

 

Pripravimo vas lahko na naslednje teme iz statistike:

  • bivariantna analiza (koralacija, regresija ...)
  • časovne vrste
  • intervali zaupanja
  • mere variabilnosti
  • porazdelitve (zvezne in diskretne)
  • preverjanje statističnih domnev, statistično sklepanje
  • slučajne spremenljivke
  • srednje vrednosti
  • urejanje in prikazovanje podatkov
  • verjetnostni račun

 

D&S inštrukcije | Inštrukcije statistike za srednje šole – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije statistike za srednje šole, statistika v gimnaziji, inštrukcije iz statistike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA