Inštrukcije statistike – znanje na dosegu roke

 

Se vam zdi, da ste na vsakem koraku soočeni z veliko količino podatkov, ki jo ne znate sestaviti v smiselno celoto? Ali ima vaš otrok težave z razumevanjem osnovnih statističnih prvin v šoli? Inštrukcije statistike vam lahko pomagajo premostiti ovire, ki stojijo na poti vašega kariernega uspeha. Z reševanjem statističnih nalog, skupaj z našimi strokovnimi sodelavci, lahko pridobite potrebne veščine in znanje, ki je potrebno za soočenje z izzivi informacijske družbe. Inštrukcije statistike so prilagojene različnim zahtevnostnim stopnjam, zato ne omahujte in se še danes prijavite na kateregakoli izmed naših tečajev.

 

Inštrukcije za statistikoNaloge za statistiko – postanite konkurenčnejši

Odločitev za izpopolnitev vašega znanja iz statistike ali pa odločitev za uvodno seznanitev s statističnimi prvinami je v vsakem primeru pravilna. Pomeni povečanje vaših možnosti na trgu delovne sile na katerem trenutno prevladujejo neizprosne zahteve po čim večjem znanju.  Naše podjetje vam je zato na razpolago za inštrukcije iz statistike, ki vključuje aktivno reševanje nalog iz statistike s katerimi boste lahko pridobili naslednje sposobnosti:

  • Merjenje srednjih vrednosti, mediane in verjetnostni račun.
  • Razumevanje korelacijskih vrednosti.
  • Obvladovanje programskega okolja Excel in SPSS, ki sta nujna za računalniško obdelavo podatkov.
  • Razlikovanje med odvisnimi in neodvisnimi spremenljivkami.
  • Osnovno ali napredno znanje poslovne, ekonomske in družboslovne statistike.
  • Multivariantne in bivariantne analize.
 

Inštrukcije statistike in nalogeInštrukcije statistike – raznovrstna ponudba tečajev

Ne odlašajte in se še danes prijavite na enega izmed naših tečajev. Inštrukcije statistike ponujamo na treh različnih zahtevnostnih stopnjah: začetni, nadaljevaljni in napredni. Inštrukcije statistike v Ljubljani ponujamo v modernih, aklimatiziranih prostorih našega podjetja, kjer vas bodo z odprtimi rokami sprejeli naši vrhunski strokovnjaki, ki vas bodo vpeljali v kompleksen svet statistične analize. Prejeli boste brezplačno učno gradivo v obliki različnih nalog za statistiko, ki so jih pripravljali naši sodelavci, zato hitro stopite v kontakt z name. Cene tečajev se gibljejo med 150 in 500 evrov.

 

D&S Inštrukcije | Inštrukcije statistike, tečaji statistike, naloge za statistiko – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije statistike, naloge za statistiko 
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA