Inštrukcije matematike za osnovno šoloInštrukcije matematike po ugodni ceni

Inštrukcije matematike za osnovno šolo

Matematika je eden izmed temeljnih predmetov na osnovni šoli, pomemben delež na urniku pa ohranja tudi v nadaljnjih letih šolanja. Prav zato je zelo pomembno, da učenec dobro razume matematično snov, saj se skozi leta težavnostno stopnjuje. To pomeni, da je brez dobro utrjenih osnov težko razumeti snov, ki prihaja. V kolikor se pri osnovnošolcu pojavijo težave pri razumevanju, vam svetujemo, da se pravočasno odločite za kvalitetne inštrukcije matematike za osnovne šole. Izkušeni inštruktorji, ki vodijo inštrukcije matematike za osnovne šole, so dobro seznanjeni z osnovnošolskimi učnimi programi, zato bomo lahko vašemu otroku odlično svetovali, ga motivirali in ga vodili skozi raznovrstne matematične probleme. Pri inštrukcijah matematike osnovnošolcem nudimo razumljivo razlago ter ga preko stopnjevanja težavnosti nalog vodimo in spodbujamo k samostojnemu iskanju rešitev. Naši inštruktorji poleg izjemnega znanja in pedagoške usposobljenosti posedujejo tudi veliko mero prijaznosti in razumevanja, zato se bodo osnovnošolci z veseljem vračali na inštrukcije matematike za osnovno šolo. Inštrukcije matematike za osnovno šolo lahko služijo tudi kot odlična priprava na teste iz matematike.

 

Inštrukcije matematike na maturi

Naše inštrukcije matematike niso namenjene zgolj osnovnošolcem, temveč tudi srednješolcem in gimnazijcem. Tudi oni nas radi obiščejo, saj jim profesionalne inštrukcije matematike služijo kot priprava na ustno in pisno spraševanje, kot učenje za popravne izpite, še posebej pa so popularne inštrukcije matematike na maturi. Matematika je namreč eden izmed predmetov, ki se vedno pojavijo na maturi, z izjemo poklicne mature, kjer se lahko zamenja za angleščino. Inštrukcije matematike na maturi nudijo voden pregled snovi iz vseh srednješolskih let, poudarek pa je na snovi, ki je relevantna za maturo. Pri inštrukcijah matematike na maturi dijakom nudimo preglednice s formulami, bogato zbirko lastnih vaj ter maturitetne pole iz prejšnjih let. Odločite se za izvrstne inštrukcije matematike na maturi in prihranite otroku in vam skrbi, povezane s tem pomembnim preizkusom.

 

Inštrukcije matematike za študente

Poleg inštrukcij matematike za osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce vam nudimo tudi inštrukcije matematike na univerzitetni ravni, kar je v Sloveniji prava redkost. Tovrstne inštrukcije bodo prišle zelo prav študentom naravoslovnih smeri. Med najbolj priljubljenimi so inštrukcije poslovne matematike in inštrukcije finančne matematike, ponudba predmetov, ki jih inštruiramo, pa je še precej bolj obsežna.

 

D&S Inštrukcije | Profesionalne inštrukcije matematike za osnovnošolce, dijake in študente.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije matematike, za osnovno šolo, na maturi, Priprava na teste iz matematike, Individualne inštrukcije poslovne matematike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA