Inštrukcije iz matematike za fakulteto

Poleg inštrukcij za osnovno in srednjo šolo smo v podjetju D&S na voljo tudi za pomoč pri opravljanju izpitov iz matematike na različnih fakultetah. Najpogosteje nudimo inštrukcije matematike za ekonomsko fakulteto, pogosto pa se na nas obrnejo tudi študenti drugih fakultet, kjer je matematika samostojen izpit, kolokvij ali del izpita. Zakaj bi se sami ubadali z zapleteno snovjo in iskali ustrezne vaje, če lahko pokličete nas? Enostavno in jedrnato vam bomo razložili snov za izpit, pripravili vaje in poskrbeli, da boste za preverjanje oziroma ocenjevanje resnično pripravljeni. Vsem svojim strankam nudimo vaje za utrjevanje snovi, ki so plod našega dela in niso prepisane iz različnih učbenikov.

 

Inštrukcije matematike za ekonomsko fakulteto

Tako srednja ekonomska šola kot študij na ekonomski fakulteti sta tesno povezana z znanjem matematike. Poslovna matematika je predmet, ki mnogim bodočim ekonomistom povzroča težave. Dolgo časa je na tem področju (kar se tiče pomoči pri usvajanju snovi) vladalo mrtvilo. Na nivoju univerzitetnega študija izvajalcev inštrukcij pravzaprav ni bilo. Medtem ko je ponudnikov inštrukcij za osnovne in srednje šole kar precej, pa smo eno redkih podjetij, ki nudimo inštrukcije matematike za fakulteto. Pri D&S Inštrukcije vam nudimo torej celotno paleto matematičnega znanja, od osnovne ter srednje šole in gimnazije do fakultete. Izvedi več o inštrukcijah za ekonomsko fakulteto.

 

Inštrukcije matematike za fakultetoIndividualne inštrukcije po meri študentov

Poučevanje oziroma inštrukcije katerega koli predmeta se na ravni fakultete bistveno razlikujejo od poučevanja osnovno ali srednješolcev. Že sama zasnova študija namreč zahteva drugačen pristop, predvsem pa se dobro zavedamo, da je študentsko življenje precej drugačno kot srednješolsko. Inštrukcije matematike za fakulteto in inštrukcije statistike za fakulteto povsem prilagodimo željam stranke. Inštrukcije statistike za razliko od osnovno in srednješolcev, ki se navadno odločijo za uro ali dve hkrati, lahko s študenti potekajo tudi po več ur naenkrat – kolikor je pač potrebno. Če se odločite, da naenkrat kupite večjo količino inštrukcijskih ur, vam nudimo še dodaten popust.

 

D&S inštrukcije | Inštrukcije statistike in inštrukcije matematike za fakulteto.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inšt mat za fakulteto, inš mat za ekonomsko fakulteto, inš mat, inš iz mat
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA