Inštrukcije – enostavno do rešitve

Inštrukcije matematike za visoke šoleSe bliža test iz matematike? Kljub številnim vajam še vedno ne razumete teh vektorjev morda odvodov? Ne skrbite! V podjetju D & S Inštrukcije s sedežem v Ljubljani nudimo ugodne inštrukcije za matematiko za srednje šole ter inštrukcije matematike za visoke šole. Na naši spletni strani, kamor lahko pošljete povpraševanje v zvezi z inštrukcijami, pa lahko izbirate tudi med bogato ponudbo ostalih inštrukcij za: tuje jezike, fiziko, statistiko, kemijo in elektrotehniko. Recite stop slabim ocenam in si zagotovite ugodne inštrukcije za matematiko za srednje in visoke šole. Z našimi inštrukcijami matematike za visoke šole, dobre ocene niso več vprašanje! Profesionalni predevatelji  bomo inštrukcije zasnovali tako, da bomo skupaj, najprej osvojili osnove ter nato naredili korak k trajnemu znanju z našimi učinkovitimi metodami, ki so pomagale že prenekateremu dijaku. Obiščite našo spletno stran na www.instrukcije-ds.si/instrukcije-za-matematiko-za-sole.

 

Inštrukcije za matematiko za srednje in visoke šole

Pri nas so vam inštrukcije za matematiko za srednje in visoke šole na voljo vse  dni v tednu, tudi v soboto in nedeljo, se pravi, kadar koli nas potrebujete. Za vas smo sestavili tudi zbirko avtorskih nalog z rešitvami. Z vajami želimo odvrniti mržnjo od znanja matematike in dokazati, da je z inštrukcijami za matematiko za srednje in visoke šole, le ta resnično lahko enostavna. Pripravili vas bomo na brezhibno pisno kot tudi ustno preverjanje znanja.

 

Inštrukcije D&S – vaja dela mojstra

V podjetju D&S Inštrukcije vse inštrukcije za matematiko za srednje in visoke šole organiziramo indvidualno, saj se želimo vsakemu dijaku maksimalno posvetiti in predati svoje znanje v polni meri. Cene šolske ure inštrukcij za matematiko za srednje in visoke šole ter fakultete:

  • Šolske ura inštrukcij: 16 €
  • Inštrukcije matematike 10 ur (mali kartonček): 155 €
  • Inštrukcije matematike 20 ur (veliki kartonček): 300 €
  • 15 urni tečaj matematike za fakultete: 150€
  • 15 urne inštrukcije za ustni izpit iz mature iz matematike: 150€
  • Zgibanka hitre formule iz matematike: 10 €

 

Inštrukcije D&S | Inštrukcije, inštrukcije za matematiko za srednje šole, inštrukcije matematike za visoke šole.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije, inštrukcije za matematiko za srednje šole, inštrukcije matematike za visoke šole
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA