Inštrukcije matematike – Šiška, Bežigrad, Vič in drugod po Ljubljani

David Lukman izvaja inštrukcije matematike, ki  so najpogostejše pri dijakih srednjih šol in gimnazij. Za dodatno razlago pri matematiki se na D&S Inštrukcije Ljubljana Šiška obračajo starši in dijaki z zelo različnimi težavami in različnimi stopnjami znanja. Eni bi radi le izboljšali oceno ali skušajo sproti utrjevati redno snov, drugi se otepajo negativih ocen ali pa se celo že spopadajo s popravnim izpitom. Med našimi strankami ne manjka niti dijakov četrtih letnikov, ki se želijo pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje. Pogosto pa se za inštrukcije matematike - Šiška ali drugje v Ljubljani - odločijo tudi odrasli, ki dokončujejo šolanje.

Inštrukcije matematike Šiška

Najboljše inštrukcije matematike - Ljubljana Šiška

Inštrukcije matematike Ljubljana Šiška dijakom srednjih šol zagotavljajo kakovostno poučevanje. Inštrukcije se izvajajo redno, na primer enkrat ali dvakrat na teden. Na tak način snov redno utrjujemo, dijak pa pridobi kakovostno temeljno znanje, tako da zlahka spremlja razlago v šoli. Tako odpade učenje tik pred zdajci, saj je osvojeno znanje resnično dolgoročno. Redno poučevanje seveda pomaga tudi dijakom, ki se spopadajo s popravnimi izpiti. Prav pa bodo inštrukcije prišle tudi dijakom četrtih letnikov, ki se želijo kar najbolje pripraviti na maturo in utrditi svoje znanje.

 

Inštrukcije za matematiko potekajo tako, da je razlaga čim bolj preprosta, jasna in razumljiva, hkrati pa prilagojena dijakovi osebnosti in njegovemu predznanju. V veliko pomoč pri učenju je gradivo, ki vsebuje najpomembnejše definicije in formule. Za inštrukcije iz matematike za srednje šole in gimnazije smo z lastnim znanjem in izkušnjami ustvarili tudi lastno zbirko nalog, ki vsebuje več kot 3000 nalog s podanimi rešitvami.

 

Inštrukcije matematike Ljubljana Šiška za vse stopnje znanja

Inštrukcije matematike za Bežigradom, v Šiški ali drugje v Ljubljani niso namenjene samo dijakom srednjih šol in gimnazij. Nudimo jih tudi učencem osnovnih šol in študentom visokih šol in fakultet. Pogosto se na nas obrnejo tudi odrasli, katerim je končana osnovna šola pogoj za službo ali pa potrebujejo inštrukcije iz matematike, ker želijo svoje znanje izpopolnjevati v šoli za odrasle.

 

Naj vam matematika ne greni življenja. Raje se odločite za inštrukcije matematike (Šiška, Vič, Bežigrad ...). Vabljeni na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inštrukcije matematike Šiška
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA