Inštrukcije matematike in fizike za vse stopnje znanja

Podjetje D&S Inštrukcije vam med drugim nudi inštrukcije matematike in fizike za osnovne in srednje šole, gimnazije, visoke šole ter fakultete. Naši izkušeni inštruktorji vam bodo pomagali, da se boste dobro pripravili na pisna in ustna preverjanja znanja, v šoli opravili popravni izpit ali popravili slabe ali celo negativne ocene ob konferencah, na fakulteti pa položili izpite.

Inštrukcije matematike in fizike

Nudimo tako individualne inštrukcije matematike in fizike kot skupinske tečaje. V primerjavi z matematiko fizika sicer ne zahteva toliko teoretičnega znanja, skupne pa so jima različne formule in veliko rešenih nalog.

 

DOGOVORITE SE ZA INŠTRUKCIJE

 

Za reševanje nalog iz matematike in fizike izbiramo vaje iz veljavnih učbenikov in delovnih zvezkov ali pa jih sestavimo sami. Za domače delo damo nalogo iz učenčevega delovnega zvezka ali učnega lista, pogosto pa jo prav tako sestavimo sami. Naloge si navadno sledijo od lažjih k težjim, in sicer tako, da so čim prej kar najbolj podobne tistim iz testov. Tudi pri razlagi snovi si največ pomagamo s primeri. Poleg tega razlago prilagajamo kandidatovi osebnosti in njegovemu predznanju ter jo podajamo na čim bolj preprost, jasen in razumljiv način. Ker vsak kandidat različno dojema snov, se tako včasih zgodi, da enako stvar dvema različnima osebama razlagamo na povsem drugačen način.

 

Inštrukcije matematike in fizike za osnovne in srednje šole ter gimnazije

Inštrukcije matematike za osnovno šoloZa inštrukcije matematike in fizike za osnovno šolo je najpomembneje, da je razlaga snovi čim bolj preprosta in jasna. Poleg tega pa je ključno, da se mlajši osnovnošolci takoj, ko se pokažejo težave, obrnejo na dodatno pomoč. Sprotno učenje fizike in matematike je odlična rešitev, da se osnovnošolci in dijaki izognejo negativnim ocenam. Z rednimi inštrukcijami, ki se izvajajo enkrat do dvakrat na teden, bo snov redno utrjena, dijak bo zlahka spremljal razlago v šoli, lažje bodo tudi priprave na teste. Prav tako bodo inštrukcije pomagale dijakom, ki se spopadajo s popravnimi izpiti, pa tudi dijakom četrtih letnikov, ki se želijo kar najbolje pripraviti na maturo in utrditi oziroma obnoviti svoje znanje.

 

Inštrukcije matematike in fizike za visoke šole in fakultete

Inštrukcije matematike in fizike za visoke šole in fakultete so namenjene učenju na vseh ravneh ter pripravam na izpite in kolokvije. Za pomoč pri učenju se pogosto odločijo tudi odrasli, pri katerih je dokončana osnovna šola pogoj za službo ali pa želijo svoje izobraževanje nadaljevati v okviru šolanja za odrasle.

 

Naj vam slabe ocene ne pokvarijo življenja. Odločite se za kakovostne inštrukcije matematike in fizike in nas obiščite. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

 

D&S Inštrukcije | Inštrukcije matematike in fizike.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inštrukcije matematike, inštrukcije fizike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA