Inštrukcije matematike Bežigrad

Inštrukcije matematike so v D&S Inštrukcije Ljubljana Bežigrad na voljo učencem osnovnih šol, dijakom srednjih šol in gimnazij ter študentom visokih šol in fakultet. Matematika spada med najzahtevnejše predmete, zato niti ni presenetljivo, da primerov, ko mladi brez zunanje pomoči ne zmorejo več,  ni malo.

Inštrukcije matematike Bežigrad

Učenec, dijak ali študent potrebuje dodatno pomoč, ko sam ne zmore več predelati snovi oziroma z lastnim delom ne dosega želenih rezultatov. Včasih do takšnih situacij pride zaradi nerednega dela, drugič zaradi tega, ker učenec ne sledi snovi v šoli, tretjič preprosto zato, ker je časa premalo, dejavnosti pa preveč. Ne spopadajte se sami s težavami, temveč sprejmite pomoč inštruktorja. Inštrukcije matematike v D&S Inštrukcije Bežigrad vas bodo pripravile na teste, maturo ali izpite. Z izkušenimi in strokovnimi inštruktorji, ki se spoznajo na svoje delo, vam bomo dokazali, da je tudi matematika lahko prijetna in celo zabavna.

 

Inštrukcije matematike Ljubljana Bežigrad prilagojene posamezniku

Tako kot vse inštrukcije potekajo tudi inštrukcije matematike po individualnem programu. Individualne inštrukcije so prilagojene posameznemu kandidatu – pri njem upoštevamo tako njegovo osebnost kot tudi predznanje. Snov mu skušamo podati na čim bolj jasen in razumljiv način.

 

Velika podpora inštrukcijam matematike in fizike je učno gradivo, ki vsebuje najpomembnejše definicije in formule. Na podlagi lastnega znanja in izkušenj smo za inštrukcije iz matematike za srednje šole in gimnazije ustvarili zbirko nalog, ki vsebuje več kot 3000 nalog s podanimi rešitvami. Pomemben del inštrukcij so tudi domače naloge, ki jih kandidatu damo iz njegovega učbenika, lahko pa jih skopiramo iz knjige ali kakšnega učnega lista.

 

Odlična rešitev za spodobne ocene v srednji šoli je tudi sprotno učenje. Redne inštrukcije matematike, ki vam jih D&S Inštrukcije matematike Bežigrad Ljubljana nudi enkrat ali dvakrat na teden, bodo pripomogle, da bo snov redno utrjena. Dijak bo zlahka spremljal razlago v šoli, lažje bodo tudi priprave na teste.

 

Inštrukcije matematike Bežigrad: pomoč namenjena tudi odraslim

V Ljubljani več podjetij izvaja inštrukcije matematike, Bežigrad, pa tudi Šiško z okolico pa večinoma pokrivajo D&S Inštrukcije. Poleg mladih se na nas pogosto obrnejo tudi odrasli, pri katerih je pogoj za zaposlitev osnovna šola. Spet drugi pa inštrukcije iz matematike potrebujejo, ker so se odločili, da bodo svoje izobraževanje nadaljevali v okviru šolanja za odrasle.

 

Odločite se za najboljše inštrukcije matematike v Ljubljani. Pokrivamo tudi Bežigrad. Vabljeni na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inštrukcije matematike Bežigrad
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA