Cena za inštrukcije iz matematike

Mnogi se znajdejo v dvomih, ko iščejo nekoga za inštrukcije matematike, saj ne vedo natanko, kako ga poiskati in na kaj morajo biti pri tem pozorni. V našem podjetju se držimo načela, da morajo imeti inštruktorji za poučevanje veliko izkušenj, zato za inštrukcije iz matematike in drugih predmetov (fizike, stohastike, slovenščine, angleščine, nemščine, francoščine, poslovne matematike, elektrotehničnih predmetov) , poskrbomo daj cena inštrukcij ugodna, da vedno uporabljamo inštruktorje, ki na tem področju profesionalno delujejo že vsaj 10 let. Na prvi pogled se morda sliši pretirano, a le tako lahko zagotavljamo storitve na visoki ravni.

 

Kaj vključuje cena za inštrukcije matematike?

Inštrukcije matematike - cenaPodobno kot za mnoge druge storitvene dejavnosti velja tudi za inštrukcije matematike – cena niti najmanj ne zajema le časa, ko inštrukcije potekajo. Ob plačilu se večkrat pojavijo vprašanja, kaj vključuje postavljena cena inštrukcij. Da razblinimo dvome: kakovostne in učinkovite inštrukcije iz matematike ali katerega koli drugega predmeta so mogoče le na podlagi obširnega znanja iz dotičnega predmeta, ki mora biti poglobljeno in na visoki strokovni ravni. Poleg tega mora inštruktor obvladati pedagoško delo. Samo obvladanje snovi namreč v tem primeru ne koristi veliko, če ga ne znamo v pravi – jasni in razumljivi – obliki podati učencu, dijaku ali študentu. Pri nas so v ceno inštrukcij vključeni tudi učni listi in učno gradivo z rešenimi nalogami, cena za inštrukcije matematike pa vključuje tudi zbirko 3000 avtorskih nalog.

 

Individualni programi za inštrukcije iz matematike

Poleg ustrezne izobrazbe na določenem strokovnem področju in pedagoških znanj, ki ju dopolnjujejo dolgoletne izkušnje s poučevanjem, je za dobrega inštruktorja bistvenega pomena še nekaj, čemur bi lahko rekli 'občutek' za podajanje snovi, posebno razumevanje inštruiranca. Kakovost inštrukcij matematike, fizike ali kakega drugega predmeta je namreč odvisna tudi od odnosa med inštruktorjem in učencem. Če se na inštrukcijah učenec dobro počuti, jih z veseljem obiskuje in veliko lažje sprejema podano snov. Pozitiven odnos vpliva tudi na njegovo samozavest, ki je pri ocenjevanju znanja zelo pomembna. In skupek vseh teh lastnosti, znanj in gradiva je tisto, kar vključuje cena za inštrukcije matematike.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inš mat, inš iz mat, inštrukcije matematike cena
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA