Matematika – inštrukcije za osnovne in srednje šole, gimnazije

Med predmeti, za katere učenci in dijaki največkrat potrebujejo inštrukcije, je matematika. Osnovna šola je sicer namenjena osnovnemu izobraževanju, a pogosto imajo učenci iz različnih razlogov težave že na tej stopnji. K sreči so zlahka rešljive – učencu zagotovite kakovostne inštrukcije matematike. Matematika za srednje šole in gimnazije je seveda precej zahtevnejša, a s sprotnim delom in nekaj dodatne pomoči navadno ni težav. Treba se je le zavedati, da je (tako kot pri vsem drugem) zgodnje ukrepanje bistvenega pomena. Gimnazija in srednje šole so zahtevne, zato ne odlašajte predolgo – pokličite naše podjetje takoj, ko se pojavijo težave in ne čakajte na popravni izpit.

Inštrukcije matematike

Osnovna šola – matematika in inštrukcije

Starši pogosto kolebajo in razmišljajo, ali je v osnovni šoli prezgodaj za inštrukcije. Matematika učencem pogosto povzroča težave, zato je smiselno, da se že v osnovni šoli odpravi morebitne primanjkljaje. V tem obdobju je največkrat dovolj, da s pomočjo inštruktorja učenec predela določeno snov, ki mu povzroča težave. Bistveno je, da s tem 'zakrpa luknje' v znanju, kar mu omogoči nadaljnje delo. Matematika (inštrukcije in šolske ure) je namreč zasnovana tako, da se snovi prepletajo, nadgrajujejo in nepoznavanje ene vedno privede do težav pri drugi temi. Ravno iz tega razloga je pomembno, da se starši dovolj zgodaj odločijo za to, da svojim otrokom poiščejo pomoč.

 

Inštrukcije – matematika za srednje šole in gimnazije

Matematika in inštrukcije matematike za gimnazije pogosto hodita z roko v roki. Dejstvo je, da se večina srednješolcev uči zelo kampanjsko, kar pomeni, da se za knjige in zvezke usedejo tik pred zdajci, kar je pri matematiki največkrat pogubno. V takšnem primeru brez zunanje pomoči največkrat ne gre. Matematika za srednje šole (inštrukcije so na voljo v Ljubljani, Mariboru, Kranju …) in gimnazije je namreč že tako zahtevna, da dijaki zaostanek težko sami nadoknadijo. S strokovno pomočjo hitreje pridobijo potrebno znanje in samozavest, zato težave izginejo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
matematika inštrukcije, inštrukcije matematika, matematika osnovna šola, matematika za srednje šole, matematika za gimnazije
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA