Učinkovite inštrukcije – Ljubljana in okolica

V podjetju D&S inštrukcije Ljubljana smo svoje poslanstvo našli v tem, da vsem, ki bi radi pridobili kakovostno in dolgoročno znanje, nudimo pomoč pri učenju. Na voljo smo vam za različne predmete – slovenščina, angleščina, francoščina, nemščina, fizika, kemija, elektrotehnika, matematika za osnovne in srednje šole ter fakultete, inštrukcije statistike za fakultete in srednje šole … Ko potrebujete kakovostno učno pomoč, ki jo lahko nudijo le strokovno usposobljeni inštruktorji, se obrnite na nas – D&S inštrukcije Ljubljana. Imamo več kot 10 let izkušenj s poučevanjem učencev, dijakov in študentov ter se lahko in radi pohvalimo z izjemnimi rezultati. Naše metode so učinkovite in vedno prinesejo uspeh.

 

INŠTRUKCIJE MATEMATIKE IN FIZIKE

 

Inštrukcije statistike za fakultete – Ljubljana je univerzitetno mesto

V podjetju D&S inštrukcije Ljubljana smo eni redkih, ki nudimo tudi učno pomoč na najvišji zahtevnostni ravni. Poleg tega, da smo vam za vse predmete na voljo za učence in dijake (najpogostejša težava so tuji jeziki in matematika za srednje šole), vam podjetje inštrukcije Ljubljana nudi tudi inštrukcije statistike za fakultete in visoke šole. Večina smeri, ki jih razpisujejo ljubljanske univerze, vključujejo tudi vsaj en izpit iz statistike, ki mnogim študentom povzroča težave. Pri nas boste dobili ustrezno razlago, znanje dodobra utrdili in pridobili kakovostno znanje. Pokličite nas in se dogovorite za termin.

 

Matematika za srednje šole je s pravim inštruktorjem mačji kašelj

V podjetju D&S inštrukcije Ljubljana se zavedamo, da poleg strokovnega znanja iz določenega predmeta vsak inštruktor potrebuje tudi strokovno pedagoško znanje. Bistvo individualnega pristopa k posamezniku je ravno v tem, da se posvetimo posamezniku in da ta na inštrukcijah dobi tisto, česar v šoli zaradi različnih okoliščin ne more. Zato smo v podjetju D&S inštrukcije Ljubljana tako uspešni – poučevanje popolnoma prilagodimo učencu, dijaku ali študentu, njegovemu predznanju, sposobnosti koncentracije, posebnim željam ali času, ki ga ima na voljo. Za termin se lahko dogovorimo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, saj se zavedamo, da imate takrat največ časa za učenje. Pokličite nas v D&S inštrukcije Ljubljana in dokazali vam bomo, da je s pravim inštruktorjem tudi matematika za srednje šole lahko enostavna.

 

D&S inštrukcije | Inštrukcije Ljubljana, matematika za srednje šole, inštrukcije statistike za fakultete – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije Ljubljana, matematika za srednje šole, inštrukcije statistike za fakultete
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA