Inštrukcije kemije za osnovne in srednje šole, visoke šole in fakultete

Podjetje D&S Inštrukcije vam nudi inštrukcije za mnoga področja, med drugim inštrukcije kemije za osnovne in srednje šole, gimnazije, visoke šole in fakultete. Naši inštruktorji, ki imajo za seboj že več kot 10 let izkušenj, vam bodo pomagali opraviti izpite na fakulteti in popraviti slabe ocene v šoli, nasploh pa se boste z njihovo pomočjo dobro pripravili na pisna in ustna preverjanja znanja.

 

Nudimo vam kakovostne in učinkovite inštrukcije za kemijo, kjer težimo k razumljivi in nazorni razlagi osnov te vede. Poleg osnovnih kemijskih pojmov in zakonov naše inštrukcije kemije vključujejo tudi poglavja, kot so formule kemijskih spojin, kemijske enačbe, raztopine, topnost, kemijsko ravnotežje, oksidacije in redukcije. Nudimo pa tudi inštrukcije specifičnih kemijskih predmetov, kot so biokemija I, II, analizna kemija in živilska kemija z analizo živil.

 

Inštrukcije kemijeKaj vključujejo inštrukcije kemije

Inštrukcije za kemijo za osnovne šole vsebujejo pomoč pri sprotnem utrjevanju in ponavljanju učne snovi ter pri pripravah na teste. Inštrukcije kemije za srednje šole in gimnazije vam bodo v pomoč pri odpravljanju težav z razumevanjem tekoče snovi. Vključujejo pa med drugim tudi sprotno ponavljanje in utrjevanja znanja, intenzivne priprave na teste, priprave na popravne izpite ter poglobljene priprave na maturo.

Inštrukcije kemije za študente pa so sestavljene iz priprav na laboratorijske vaje, kolokvije ter pisne in ustne izpite. Izbrano snov najprej podamo na razumljiv način in razlago ponazorimo z ustreznimi formulami. Morebitne vrzeli znanja iz srednje šole premostimo s kratko ponovitvijo osnov kemije. Sledi utrjevanje snovi z nalogami ustrezne težavnostne stopnje. Pri delu uporabljamo novejše zbirke vaj in primere iz preteklih kolokvijev oz. izpitov.

 

Inštrukcije za kemijo učenca navajajo na samostojnost in razumevanje bistva nalog

Pri reševanju kemijskih problemov navajamo učenca na samostojnost in razumevanje bistva nalog. Za utrjevanje znanja izbiramo naloge iz veljavnih učbenikov in delovnih zvezkov. Na voljo pa imamo tudi veliko zbirko učnih listov, testov in izpitov iz mnogih šol. Tako smo dobro seznanjeni z vsebinami,  ki jih je treba poznati, hkrati pa nam te zbirke omogočajo lažjo pripravo na test. Naloge za domače delo pa pogosto sestavimo kar sami.

 

Z  našimi inštrukcijami bo kemija zagotovo postala najljubši šolski predmet vašega otroka. Vabljeni na našo spletno stran!

 

D&S inštrukcije | Inštrukcije kemije, inštrukcije za kemijo, kemija, statistika – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inštrukcije kemije, inštrukcije za kemijo, kemija
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA