Inštrukcije – pomoč profesionalnih predavateljev

Ne izgubljajte živcev in volje s trmastim sedenjem za knjigo, če nimate prave podlage, pravilno podane snovi, da bi jo lahko razumeli in brezskrbno reševali naloge. Ni sramotno, če se obrneš na pomoč k strokovnjakom in si priskrbiš inštrukcije. Podjetje D&S Inštrukcije s sedežem v Ljubljani nudimo kvalitetne inštrukcije in skrbimo, da naši učenci hitro osvojijo znanje in vidno napredujejo. Inštrukcije, ki so individualno organizirane, saj se želimo vsakemu posamezniku posebej posvetiti, so organizirane, tako da jih oblikujemo glede na njegove potrebe, želje in znanje. Z inštrukcijami, kar hitro ugotovimo kakšno podlago ima učenec in kje je prepreka, ki daje slabe rezultate. Čeprav za vse naloge, vaje, tabele in preglednice s katerimi pomagamo učencem do znanja, pripravljamo sami, uporabljamo tudi učbenike in rešujemo naloge iz gradiva, ki ga posameznik uporablja pri učenju. Vse naloge, vaje in razlage, ki jih je učenec pridobil pregledamo in temeljito predelamo.

 

Inštrukcije fizike Ljubljana – za vse, ki hočete kakovostno znanje

Inštrukcije fizike podjetja D&S Inštrukcije s sdežem v Ljubljani so namenjene vsem, ki želite popraviti in izboljšati ocene ali pa zgolj obnoviti svoje znanje. Inštrukcije fizike v Ljubljani nudimo osnovnošolcem, srednješolcem ter študenetom fakutet ali visokih šol. Inštrukcije fizike v Ljubljani zajemajo:

  • priprava na teste, (zaključne) izpite
  • sprotno utrjevanje znanja
  • priprava na maturo

 

Inštrukcije matematike in fizike – D&S je zakladnica znanja

Profesorji podjetja D&S Inštrukcije s sedežem v Ljubljani se zavedamo, da imajo učenci, dijaki ali študentje, ki jim naravoslovje ne leži, poleg fizike, pogosto težave tudi  iz matematike. Zato se za pomoč in inštrukcije iz matematike in fizike obrnejo na nas, kjer jim z individualnim svetovanjem, razlago in ponovitvijo osnov povrnemo zaupanje in samozavest. Poleg inštrukcij matematike in fizike, predajamo svoje znanje s pomočjo inštrukcij še iz naslednjih predmetov:

 

Inštrukcije D&S | Inštrukcije, inštrukcije fizike, inštrukcije fizike Ljubljana, inštrukcije matematike in fizike - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije, inštrukcije fizike, inštrukcije fizike Ljubljana, inštrukcije matematike in fizike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA