Inštrukcije fizike za osnovne in srednje šole in gimnazije ter fakultete

Inštrukcije fizikePodjetje D&S Inštrukcije s sedežem v Ljubljani vam med drugim nudi inštrukcije za osnovne in srednje šole, gimnazije ter fakultete. Naši izkušeni inštruktorji vam bodo pomagali, da se boste dobro pripravili na pisna in ustna preverjanja znanja, v šoli opravili popravni izpit ali popravili slabe ali celo negativne ocene ob konferencah, na fakulteti pa 'položili' izpite.

Učinkovite inštrukcije za fiziko vam bodo povrnile veselje do učenja in tudi do reševanja najpogostejših težav, kot so pretvarjanje enot in izražanje neznane količine iz formule, kar se učijo v osmem razredu devetletke. Tistim, ki imajo s pretvarjanjem velike težave, pomagamo s  tabelo z ustreznimi pretvorniki oz. ključem za premikanje decimalne vejice. Na ta način se pretvarjanja vsakdo nauči v le petnajstih minutah. Nekaterim učencem pa večji problem predstavlja izražanje neznane količine iz formule. V enostavnejših primerih jih naučimo uporabljati trikotnik, če so formule težje, pa je potrebne nekoliko več vztrajnosti.

 

Individualne inštrukcije za fiziko ter skupinski tečaji

Nudimo tako individualne inštrukcije fizike kot skupinske tečaje. V primerjavi z matematiko fizika sicer ne zahteva toliko teoretičnega znanja, skupne pa so jima različne formule in veliko rešenih nalog. Naloge za reševanje izbiramo iz veljavnih učbenikov in delovnih zvezkov ali pa jih sestavimo sami. Za domače delo damo nalogo iz učenčevega delovnega zvezka ali učnega lista, pogosto pa jo prav tako sestavimo sami. Naloge si navadno sledijo od lažjih k težjim, in sicer tako, da so čim prej kar najbolj podobne tistim iz testov.

 

VEČ O FIZIKI NA NAŠI SPLETNI STRANI

 

Tudi pri razlagi snovi si kar največ pomagamo s primeri. Poleg tega pa razlago prilagajamo kandidatovi osebnosti in njegovemu predznanju ter jo podajamo na čim bolj preprost, jasen in razumljiv način. Ker vsak kandidat različno dojema snov, se tako včasih zgodi, da isto stvar dvema različnima osebama razlagamo na povsem drugačen način.

 

Poleg individualnih inštrukcij pa organiziramo tudi inštrukcije za fiziko v obliki tečajev, ki potekajo v manjših skupinah.

 

Inštrukcije fizike vključujejo tudi psihično pripravo na pomembne teste in izpite

Pri poučevanju je pomembna tudi psihična priprava kandidatov na pomembne teste in izpite. Trudimo se, da snov predelamo čim prej, vsekakor pa vsaj nekaj dni pred preizkusom znanja. Tako lahko takrat napravimo povzetek in preverimo, ali kandidat res zna vse tako, kot je treba. Včasih pripravimo tudi test, ki je čim bolj podoben dejanskemu preizkusu znanja.

 

Naj vam fizika ne greni življenja – vpišite sebe ali vašega otroka na inštrukcije fizike. Vabljeni na našo spletno stran!

 

D&S Inštrukcije | Inštrukcije fizike, inštrukcije za fiziko, fizika – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
inštrukcije fizike, inštrukcije za fiziko, fizika
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA