Inštrukcije angleščine – hitra rešitev do znanja tujih jezikov

Inštrukcije angleščineInštrukcije angleščine podjetja D&S s sedežem v Ljubljani so htra rešitev in pametna odločitev, kako osvojiti pozabljeno znanje ali pa se naučiti osnov, ki služijo kot podlaga za nadgradnjo znanja. Pri nas si lahko zagotovite inštrukcije angleščine za maturo ter ostale inštrukcije jezikov (francoščina, nemščina, slovenščina, angleščina) po ugodnih cenah. Vsi predevatelji v podjetju D&S smo visoko izobraženi profesorji, ki smo pomagali že prenekateremu učencu, dijaku, študentu pa tudi odraslim s svetovanjem ter inštrukcijami angleščine. Inštrukcije angleščine so hitra rešitev, kako se naučiti in osvojiti znanje tujih jezikov. Pri inštrukcijah iz angleščine se vsakemu posamezniku posvetimo individualno, kar pomeni, da na ure inštrukcij iz angleščine prihaja sam. Tak pristop k delu nam omogoča, da zlahka preverimo posameznikovo podlago, kje so težave in čemu je potrebno dati več časa, da bi tečajnik lahko napredoval in osvojil znanje.

 

Inštrukcije angleščine cene – pošljite nam povpraševanje

Inštrukcije angleščine si pri nas v podjetju D&S lahko zagotovite po ugodnih cenah, prav tako pa nas lahko za vsa dodatna vprašanja v zvezi inštrukcijami angleščine in inštrukcijami angleščine za maturo ter  inštrukcijami ostalih jezikov, kontaktirate na: info@ds-instrukcije.si, kjer vam bomo odgovorili na vsa vprašanja. Inštrukcije angleščine cene:

  • Inštrukcije angleščine – cene šolske ure za osnovne in srednje šole:  14 €
  • Inštrukcije angleščine 10 ur (mali kartonček):  135 € (13,5 €/h)
  • Inštrukcije angleščine 20 ur (veliki kartonček):  260 € (26 €/h)
  • Inštrukcije angleščine za fakultete 18 ur:  180 €

 

Inštrukcije angleščine za maturo – za najvišje točke

Pri inštrukcijah angleščine za maturo se bomo, poleg celotne slovnice, precej osredotočili na govorno izražanje in izgovorjavo ter pisanje. Pri inštrukcijah angleščine za maturo se bomo osredotočili na:

  • individualne inštrukcije
  • ponovitev slovnice od a do ž
  • temeljita razlaga slovničnih pravil
  • konverzacija

 

Inštrukcije D&S | Inštrukcije angleščine za maturo in drugih jezikov po ugodnih cenah – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije angleščine, inštrukcije angleščine za maturo, inštrukcije angleščine cene, inštrukcije jezikov
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA