Inštrukcije matematike in fizike, angleščine in ostalih predmetov


Izvajamo inštrukcije različnih naravoslovnih predmetov in tujih jezikov od matematike, fizike in angleščine ter ostalih drugih predmetov. Izvajamo inštrukcije za osnovne, srednje in visoke šole, ter ekonomsko fakulteto. Inštrukcije so pogosto potrebne, ne redko pa so tudi izhod v sili, ker klient, ni aktivno sodeloval v procesu izobraževanja.
V podjetju D & S inštrukcije izvajamo inštrukcije že več kot desetletje, zato imamo veliko prepotrebnih izkušenj, ki so tudi garancija za dober rezultat vašega otroka na maturi ali garancija za odličen rezultat vašega otroka v šoli ali na fakulteti. Pokrivamo vse nivoje od osnovne pa do visoke šole.
Ob vsem tem nismo pozabili na dostopnost cen. Poskrbeli smo za konkurenčne cene inštrukcij.


Inštrukcije matematike in fizike, kemije, nemščine in drugih predmetov – potek dela


inštrukcije matematike in fizikeInštrukcije matematike in fizike potekajo preko razlage in domačih nalog. Naloge matematike in fizike, ki jih uporabljamo pri procesu inštruiranja so unikatne in individualno prilagojene stopnji razumevanja posameznika. Pohvalimo se lahko z lastnimi nalogami iz matematike in fizike, angleščine, nemščine, kemije, ki smo jih ustvarili skozi vrsto let inštruiranja. Ves čas se trudimo, da je komunikacija med kandidatom in učiteljem dobra ter da so o poteku dela in o napredku kandidata seznanjeni tudi starši, še posebej je slednje pomebno ko gre za inštrukcije matematike in fizike mlajših generacij.

V podjetju D & S inštrukcije inštruiramo z individualnim pristopom v skupinskem delu.

 

Inštrukcije matematike in fizike | D & S inštrukcije

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije, inštrukcije matematike, nemščine, fizike, statistike
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA