Inštrukcije iz fizike za gimnazije – pomoč izkušenih inštruktorjev

 

Fizika za srednje šole in gimnazije ni lahek zalogaj, zato vam srednješolcem in posledično tudi vašim staršem pogosto dela veliko preglavic. Natrpan urnik in veliko obveznosti otežujeta poglobitev v vsak posamezni predmet. Pogosto pri nekaterih ne uspete slediti snovi. Zelo pogosto je to prav fizika. Naloge iz srednješolske fizike so zelo zahtevne – prezahtevne tudi za starše, ki bi radi pomagali, a preprosto ne zmorejo. V teh primerih so najboljša rešitev inštrukcije. Inštrukcije iz fizike za gimnazije vas bodo popeljale skozi vse težave, s katerimi se spopadete pri srednješolski fiziki. Izkušeni in strokovno podkovani inštruktorji vas bodo popeljali skozi vse možne naloge iz fizike, tako da se vam nič ne bo zdelo pretežko. Zlahka boste reševali tudi tiste naloge, ki vam povzročajo največ težav in osvojili boste tudi tisto snov, pri kateri imate občutek, da je nikoli ne boste obvladali.

 

Inštrukcije iz fizike za gimnazije – rešitev za preglavice pri fiziki za srednje šole

Fizika za srednje šoleNajboljše inštrukcije iz fizike za gimnazije boste dobili pri D&S inštrukcije. Izkušeni inštruktorji vas bodo popeljali skozi vse naloge iz tekoče snovi pri fiziki, saj imajo vpogled v učno gradivo in v način, kako se le-to poučuje v srednjih šolah. Inštrukcije bodo zapolnile vse luknje v vašem znanju iz fizike. Primerne so tako za tiste, ki želite popraviti slabe ocene kot tudi za tiste, ki želite zgolj utrditi svoje znanje in namesto dobrih dosegati odlične rezultate.
Inštruktorja lahko najamete za eno ali več učnih ur inštrukcij iz fizike. Najbolje pa je, da v okviru uvodnega sestanka skupaj ocenite, koliko znanja vam manjka in koliko ur inštrukcij bo še potrebnih. Vsaka ura bo prilagojena posebej vam. Tako vsebina inštrukcij kot tudi število ur se bo določalo sproti, saj se bo tudi vaše znanje dopolnjevalo.

 

Inštrukcije fizike za gimnazijeInštrukcije iz fizike so lahko tudi zabavne – izkušeni inštruktorji vam bodo predstavili snov na zanimiv način

Gimnazija je zahtevna. Nekaterim je fizika blizu in zabavna sama po sebi. Mnogo pa vas je takih, ki se vam zdi nezanimiva. Zato so tu inštrukcije iz fizike. Naši inštruktorji vam bodo znali približati snov na način, da se pri tem ne boste dolgočasili. Poleg tega, da so izkušeni strokovnjaki s področja fizike, so tudi dobri pedagogi. Zato vas bodo znali motivirati in vam pokazati, da je fizika lahko tudi zabavna. Kdo ve, morda pa vam bo reševanje nalog iz fizike celo v veselje.  

 

D&S inštrukcije | Inštrukcije iz fizike za gimnazije, naloge iz fizike, fizika za srednje šole - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
David Lukman s.p.
Naslov
Scopolijeva 8
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
031 384 383
Seznam fraz
Inštrukcije iz fizike za gimnazije, naloge iz fizike, fizika za srednje šole
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA