Pošlji povpraševanje

Delo v Avstriji - zaposlovanje v tujini vse pogostejši pojav v Sloveniji

Zaradi gospodarske krize in pomanjkanja delovnih mest je povpraševanje po delu v tujini vse večje. Zakonodaja omogoča prost pretok delovne sile znotraj EU, zato zaposlovanje v tujini poteka brez večjih težav ali omejitev. Za zaposlovanje v Avstriji so najbolj priljubljene Avstrija zaradi svoje bližine, Nemčija zaradi močnega gospodarstva in Anglija zaradi jezika.


Za delo v Avstriji se ljudje odločajo predvsem zaradi bližine, saj lahko v Avstrijo hodijo samo na delo in ni potrebe, da bi se tja tudi preselili. Pomemben dejavnik pa je tudi višji standard, ki se odraža na višjih plačah. Kljub krizi se Avstrija namreč ponaša z eno najnižjih stopenj brezposelnosti na območju EU.VEČ NA NAŠI STRANI


Avstrija slovenskim državljanom pri dostopu na trg dela ne postavlja nobenih omejitev. Slovenski delavci delajo na avstrijskem trgu pod enakimi pogoji kot avstrijski državljani, zato tudi ne potrebujejo posebnega dovoljenja za delo.

Delo v Avstriji - v veliko pomoč spletna stran www.delovavstriji.com

Za delo v Avstriji je v zadnjem času precej zanimanja in na podlagi številnih prošenj ljudi za pomoč pri iskanju različnih del v Avstriji je nastala spletna stran www.delovavstriji.com, ki nudi aktualne in sveže informacije o prostih delih potencialnih avstrijskih delodajalcev. Spletno stran uspešno vodi Nikola di Grazia spodjetjem DI GRAZIA d.o.o. v sodelovanju z administratorji podjetja SUHASI Mateja Tomič s.p. Nobeno od podjetij ne deluje kot agencija za zaposlovanje, prav tako ne posreduje delovne sile, dela oziroma zaposlitve, temveč ponuja pomoč pri zaposlitvi v obliki posredovanja informacij o objavljenih prostih delovnih mestih. Te so v večini primerov pridobljene preko priporočil in lastnega špekuliranja na trgu, v katerega je vloženega precej truda, časa in denarja.

Brezplačni 20-minutni razgovor za zaposlitev v tujini

Za vas v Celju in Mariboru organiziramo predstavitev možnosti iskanja zaposlitev v Avstriji oziroma brezplačen 20-minutni razgovor za zaposlitev z našim svetovalcem Nikola di Grazia. Če se razgovora iz različnih razlogov ne morete udeležiti, lahko pokličete naš klicni center 090 33 36, kjer vam bomo prav tako posredovali odgovore na vaša vprašanja.
Na brezplačni razgovor za zaposlitev se lahko prijavite preko naše spletne strani, kjer izpolnite obrazec in si rezervirate sestanek.

Dela v Avstriji čakajo na vas. Vabljeni na našo spletno stran!

Di Grazia d.o.o. | Zaposlovanje v tujini, iskanje dela, razgovor za zaposlitev s svetovalcem Nikola di Grazia - povezave do naše spletne strani:

Pošlji povpraševanje