Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Delo in izobraževanje > Učenje jezikov > Jezikovna šola

Jezikovna šola za učenje angleščine in ostalih jezikov. Kvalitetne jezikovne šole.

Jezikovna šola s kvalitetnim programom. Različne jezikovne šole za učenje angleščine in ostalih jezikov. Jezikovna šola organizira tečaje tujih jezikov - tečaj angleščine in tečaj ostalih jezikov.

Jezikovna šola Candor Dominko izvaja hitro učenje tujih jezikov. Učenje jezikov s sodobno metodo. Tečaj angleščine za otroke in odrasle. Jezikovna šola Candor Dominko nudi učenje angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, ruščine in španščine. Jezikovna šola Candor-Dominko ponuja tudi tečaj slovenščine za tujce. Izvajamo tudi šolo komuniciranja za podjetja, seminarje in treninge.
Nudimo tečaj poslovne angleščine za vse ravni znanja angleščega jezika. Prijavite se že danes.
Jezikovna šola za učenje angleščine, učenje nemščine, francoščine, ruščine, hrvaščine, španščine, italijanščine in še več. Tuji jeziki - učenje angleščine in drugih v skupini ali individualno. Tuji jeziki in tečaj slovenščine za tujce. Ljudska univerza Kranj.
Učenje angleščine v alfa stanju – omogoča hitro in učinkovito učenje tujih jezikov. Hitro učenje angleškega jezika – 4x hitreje do znanja.
Jezikovna šola za učenje angleščine (tudi poslovne angleščine) in učenje drugih tujih jezikov. Do dobrega znanja s pomočjo naše jezikovne šole. Učenje jezikov na visoki ravni. Jezikovna šola Verbum vam poleg učenja jezikov (hitro učenje jezikov) nudi tudi prevajanje in inštrukcije tujih jezikov.  
Vas zanima tečaj angleškega jezika? Prijavite se še danes na tečaj angleščine v Ljubljani.
Učenje nemščine – tudi poslovne nemščine. Hitro učenje nemščine v alfa stanju prihrani čas, saj je hitrejše in učinkovitejše od tradicionalnega.
Učenje nemškega jezika na dobrem jezikovnem tečaju nemščine poteka hitro. Učenje nemščine je lažje, če obiskujete hiter tečaj nemščine. Z nami boste uspešni!
Vpis v tečaj angleščine predstavlja vrhunsko naložbo v znanje. Učenje angleščine za otroke je lahko zanimivo in zabavno.