Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Delo in izobraževanje > Tečaj

Tečaj. Tečaj jezikov in drugi tečaji. Tečaj za dopolnitev znanja

Tečaj. Jezikovni tečaji in tečaji za osvežitev znanja z mnogih področij. Tečaj za hitro učenje ali superlearning. Tečaj za podjetje ali tečaj za posameznika. Tečaj angleščine in drugih jezikov.

Osnovni tečaj hipnoze ali poglobljena individualna šola hipnoze. Mala šola hipnoze ali tečaj bioenergije za izboljšanje vašega znanja. Bioenergija vam bo pomagala do zdravega življenja. Olimpus d.o.o.
Tečaj slovenščine, hrvaščine, poljščine,  angleščine - hitri tečaji učenja jezikov. Jezikovni tečaj s superlearning metodo - tečaj učenja jezikov v alfa stanju. Tečaji 13 tujih jezikov. Hitro učenje z antistres programom - tečaj, ki vam izboljša spomin in psihofizično kondicijo. Holistični center Karnion.
Tečaj komunikacije vam prinaša uporabna znanja o komunikaciji v zasebnem življenju (s partnerjem, otroci,…) kot tudi v poklicnem svetu (s sodelavci, šefom, itd.).
Tečaj za hitro branje Časlav Mančić. Tehnika hitrega branja vam omogoča, da hitrost branja in pomnenje prebranega povečate kar za 10-krat! Tečaj hitrega branja pomeni, da lahko berete dve vrstici hkrati, od leve proti desni ali pa celo združite oboje.Izberite tečaj in osvojite tehnike hitrega branja Transformacija d.o.o. Ljubljana
Gorazd Vertovšek je strokovnjak za asertivno komunikacijo. S primeri asertivne komunikacije vam bo asertivno komunikacijo prikazal tako v praksi kot teoriji.
Izobraževanje za začetnike ali za poslovno rabo tujih jezikov – tečaji jezikov za otroke in starejše. Jezikovno izobraževanje odraslih prilagodimo željam in časovnim omejitvam naših strank. Če ne želite zapravljati časa za učenje, vam ponujamo hitro učenje tujih jezikov oziroma izobraževanje po metodi superlearning. Jezikovni center Verbum.
Turistično društvo Bohinj vam nudi tako začetni kot nadaljevalni tečaj smučanja. Smučišča v okolici Bohinja spadajo med najbolj priljubljena smučišča.
Tečaji angleščine, ki jih izvajamo, so kvalitetni. Možen je tudi individualni tečaj angleščine. Cena za tečaj angleškega jezika v Ljubljani je dostopna.
Jezikovni tečaj tujih jezikov v Ljubljani. Hitro učenje jezikov v alfa stanju na intenzivnih delavnicah.