Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Sodni prevodi

Sodni prevodi v angleščino in druge jezike z dobrimi sodnimi tolmači.

Sodni prevodi - prevodi v angleščino ali druge jezike. Prevodi, ki jih opravijo strokovni sodni tolmači. Kakovostni sodni prevodi.

Sodni prevodi so prevodi, ki jih lahko pripravijo samo sodno usposobljeni tolmači, odobreni s strani Ministrstva za pravosodje.
Pravni prevodi in sodno prevajanje zaupnih dokumentov. Visoko usposobljeni sodni tolmači agencije AdriatIQa vam omogočajo natančno in hitro konsekutivno tolmačenje.
Sodni tolmači vam bodo priskočili na pomoč, ko potrebujete prevajanje uradnih listin. Sodni tolmač za srbski jezik, angleški jezik, nemški jezik, hrvaški jezik. Sodno zapriseženi prevajalec bo poskrbel za natančen prevod. Sodni prevodi - prevajanje uradnih listin, potrdil o nekaznovanosti, o zakonskem stanu, prevajanje zdravstvene dokumentacije itd. Prevajalska agencija Alkemist, Ljubljana.
Sodni prevodi bodo z agencijo AdiatIQa opravljeni hitro in strokovno. Če potrebujete sodnega tolmača, je naša agencija v Ljubljani pravi naslov za vas.
Pri tolmačenju gre za prevajanje povedanega v realnem času. Zato je sodno tolmačenje živo prevajanje sodnih oziroma uradnih zadev - ne le na sodišču, temveč tudi na poslovnih srečanjih, konferencah, seminarjih ipd. Če potrebujete kakovosten sodni prevod, se obrnite na nas - Prevajalska agencija Alkemist iz Ljubljane.
Sodni prevodi so pripravljeni v najkrajšem možnem času. Pripravijo jih sodno zapriseženi prevajalci. Prevajamo rojstne liste, potrdila o nekaznovanosti, izpise iz sodnega registra, diplome, izvedenjska mnenja in druge dokumente oziroma listine. Prevod besedil v angleščino in druge jezike - Prevajalska agencija Julija d.o.o.
Sodni prevodi v številnih jezikih. Prevajamo dokumente, pogodbe in razne izpise, diplome ... Naši sodni tolmači zagotavljajo, da sta izvirnik in prevod identična. Sodni prevodi so uradni dokumenti, zato so uporabni v tujih uradnih ustanovah. Prevajalska agencija Alkemist, Ljubljana.