Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Simultano prevajanje

Simultano prevajanje za poslovna srečanja in konference. Simultano tolmačenje.

Simultano prevajanje, simultano tolmačenje na konferencah, seminarjih, mednarodnih srečanjih in drugih dogodkih, simultano prevajanje, tolmačenje seminarjev

Simultano prevajanje v konferenčnih kabinah ali konsekutivno prevajanje s časovnim zamikom ob govorcu. Tovrstni prevodi so dobra izbira na poslovnih potovanjih, srečanjih … Ustno prevajanje je nepogrešljivo na mednarodnih konferencah. Ne bomo poskrbeli le za brezhibno ustno prevajanje (ali prevod besedil), ampak vam bomo organizacijo tudi olajšali – prevodi oziroma prevajalci niso edino, kar nudimo, saj lahko pri nas najamete tudi opremo za prevajanje - prevajalska agencija Julija.
Simultano prevajanje zahteva izkušene tolmače in tehnično opremo. Za vas kakovostno izvedemo tolmačenje mednarodnih dogodkov, konferenc in poslovnih srečanj. Za simultano prevajanje potrebujemo dva tolmača, ki se izmenjujeta. Za simultano prevajanje zagotovimo tudi tehnika, ki poskrbi, da simultano prevajanje poteka nemoteno. Prevajalska agencija Alkemist d.o.o.
Simultano prevajanje je priljubljena prevajalska metoda, primerna za poslovne dogodke, konference izobraževalne narave ali novinarske konference. Nudimo simultano tolmačenje dveh tolmačev z izposojo opreme za tolmačenje. Prevajalska agencija Alkemist, Ljubljana
Agencija za prevajanje vam nudi simultano prevajanje z vrhunsko usposobljenimi tolmači. Simultano prevajanje oziroma tolmačenje brez časovnega zamika opravljajo specializirani in izkušeni tolmači. Za simultano prevajanje in tolmačenje sta navadno potrebna dva tolmača. Simultano prevajanje, konsekutivno prevajanje, prevajanje besedil, spletno prevajanje ter najem opreme – vse na enem mestu - prevajalska agencija Julija.
Opravljamo pisno in ustno prevajanje (konsekutivno in simultano tolmačenje)  v kar 19 evropskih državah, kjer vam so vam omenjene storitve na voljo brez dodatnih stroškov. Prevajanje opravljamo na poslovnih sestankih, konferencah, šolanjih, srečanjih, letnih skupščinah in drugje. Prevodi so na izredno visoki ravni, saj jih opravijo naši izredno usposobljeni prevajalci. Ustni prevodi v slovenščino, iz slovenščine v angleščino in prevodi iz angleščine in druge jezike - prevajalska agencija Alkemist d.o.o..