Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Prevajalske agencije

Prevajalska agencija poskrbi za kakovostno prevajanje besedil

Prevajalska agencija je podjetje, ki se ukvarja s prevajanjem. Največkrat prevajalske agencije nudijo pisno prevajanje, včasih pa tudi simultano in konsekutivno tolmačenje.

Prevajalsko podjetje Julija
Prevajalska agencija Digitpen
Agencija za prevajanje Alkemist
Prevajalska agencija DigitPen vam nudi prevajanje ekonomskih, finančnih in ostalih poslovnih besedil, splošnih poljudno-znanstvenih besedil, različne strokovne dokumentacije ter prevajanje spletnih strani. Za strokoven, zanesljiv in ugoden prevod besedila se obrnite na prevajalsko podjetje DigitPen iz Zgornje Korene.
Potrebujete kakovosten strokoven in hiter prevod? Obrnite se na prevajalsko agencijo DigitPen, kjer vam poleg prevajanja nudimo tudi lektoriranje, ukvarjamo pa se še s poučevanjem in prodajo e-knjig. Nudimo vam ugodne cene! DigitPen, Zgornja Korena.
Nujno potrebujete prevod dokumenta, pa v množici ponudnikov ne veste, na koga se obrniti? DigitPen je profesionalna agencija za prevajanje, kjer vam zagotavljajo kakovosten prevod, končan v dogovorjenem roku. Prevedeno besedilo vam tudi lektorirajo. DigitPen, Zgornja Korena.
Prevajanje tekstov z različnih strokovnih področij z prevajalsko agencijo Adriatiqa. Prevajalske storitve opravljajo usposobljeni prevajalci z dodatno pomočjo vrhunske programske opreme.
Prevajalske storitve in sodno tolmačenje v Ljubljani z agencijo AdriatIQa.
Prevajanje v AdriatIQi opravljajo le najboljši in preizkušeni strokovni prevajalci, zato so naše prevajalske storitve vedno vrhunske.