Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Prevajalci

Prevajalci za angleščino, nemščino in druge jezike. Prevajalec ali tolmač z dolgoletnimi izkušnjami.

Prevajalci za prevajanje besedil in tolmači za simultano ali konsekutivno prevajanje. Prevajalka ali prevajalec za angleščino, nemščino, italijanščino in ostale jezike. Dober tolmač za poslovne dogodke.

Za strokovno prevajanje poskrbijo naravni govorci z univerzitetno izobrazbo. Prevajanje opravljajo prevajalci, ki imajo vsaj tri leta delovnih izkušenj. Hitro prevajanje - prevodi so na voljo v dogovorjenem roku. Prevajanje, ki ga opravljajo uradni oziroma sodni prevajalci (sodni prevodi), bo opravljano vestno in strokovno - prevajalska agencija Alkemist, Ljubljana.
Potrebujete prevod uradnega dokumenta? Potem potrebujete storitev, ki vam jo omogočajo naši vrhunski sodni prevajalci, ki so pravi strokovnjaki na področju prava. Vsak naš sodni prevajalec je sodno zaprisežen. Prevajalska agencija Alkemist, Ljubljana.
Prevajalec ali prevajalka skupaj z lektorjem z dolgoletnimi izkušnjami poskrbi brezhiben prevod. Prevajalci prevajalske agencije Alkemist, Ljubljana Agencija za prevajanje oz. prevajalska agencija prepričuje s svojo kakovostjo že 9 let.