Vsi.si > Delo in izobraževanje > Prevajanje > Iz angleščine

Prevajanje iz angleščine in drugih jezikov. Kvalitetno prevajanje. Prevodi iz angleščine.

Prevajanje iz angleščine v slovenščino ali v druge jezike. Kakovostni in strokovni kader poskrbi za dobro prevajanje angleščina - slovenščina. Prevodi iz angleščine so optimalni, saj jih opravijo izkušeni prevajalci.

Prevod iz angleščine v slovenščino – prevodi angleških besedil najrazličnejših vrst. Prevajanje besedil s področja ekonomije, prevodi s področja bančništva, prevodi s področja financ, tehnike, turizma … Prevajanje za kar 18 področij! Prevodi iz angleščine poljudnih besedil in prevajanje sodnih spisov. Angleški prevodi so kakovostni in vključujejo brezplačen pregled in lekturo, ki jih opravijo prevajalci in lektorji - prevajalska agencija Alkemist.
Prevajanje angleščine – prevajanje iz angleščine v slovenščino ali v različne jezike. Angleško prevajanje, prevajanje ang je lahko za laika zahtevno. Prevajanje iz angleščine, prevajanje iz ang zaupajte našim strokovnjakom. Prevajalska agencija Alkemist d.o.o., Ljubljana.
Razlog, da so naše cene nizke je predvsem strokovna in visoka usposobljenost strokovnjakov. To omogoča hitro in kvalitetno prevajanje. Ugodne cene so tudi pri lektoriranju slovenskih tekstov.