Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Delo in izobraževanje > Kadri

Kadri - najboljši kadri za vaše podjetje. Iskanje in selekcija kadrov.

Kadri - iskanje kadrov in selekcija kadrov. Dobro upravljanje s kadri. Ključni kadri za vse stroke. Dobri kadri so prava pot do uspešnega podjetja. Izbor med iskalci zaposlitve ali headhunting - pridobite najboljše kadre.

Recruitment Slovenia - rekrutiranje kadrov, iskanje kadrov, selekcija kadrov. Najboljši recruitment partner v Sloveniji - recruitment Slovenia. Za vas opravimo osebne razgovore, preverjanje referenc in izbor ožjega kroga kandidatov, ki so za vaše podjetje najbolj primerni. Poslovno svetovanje JKPS d.o.o. vam nudi tudi kvalitetno kadrovsko svetovanje.
Iskanje kadrov in selekcija kadrov sta za podjetje ključnega pomena. Imamo veliko bazo iskalcev zaposlitve, poleg tega pa se ukvarjamo tudi s headhuntingom, saj so najboljši kadri v tem trenutku lahko že v delovnem razmerju. Agencija za iskanje kadrov JKPS vam nudi tudi kvalitetno kadrovsko svetovanje.
REECROOTER™ oziroma rekruter poskrbi za hiter recruitment oz. rekrutiranje kvalitetnih kadrov. Oglejte si našo bogato ponudbo na spletnem naslovu www.reecrooter.com. Imamo bazo kvalitetnih kadrov različnih profilov. Poslovno svetovanje JKPS, Mavčiče.
Headhunting Slovenia - iskanje kadrov in selekcija kadrov. Headhunting - za vaše podjetje vam pomagamo pridobiti kader, ki je v tem trenutku lahko pri konkurenci. Kadrovsko svetovanje v Sloveniji. Headhunting Slovenia - najboljša selekcija kadrov v Sloveniji. Poslovno svetovanje JKPS, Mavčiče.
Iskanje kadrov - headhunting - pridobivanje najboljših kadrov. Klasična agencija za zaposlovanje ne zadostuje za iskanje vodstvenih kadrov ali zelo specializiranih profilov.  Rekrutiranje in selekcija kadrov - best recruitment in iskanje kadrov v Sloveniji, BIH in Srbiji. Poslovno svetovanje JKPS, Mavčiče.
Iskanje kadrov in selekcija kadrov - iskalci zaposlitve niso edini kader za rekrutiranje. Headhunting - zagotovite si najboljši kader, ki je lahko v tem trenutku v delovnem razmerju. Rekrutiranje kadrov skozi dobro selekcijo kadrov je predpogoj za uspeh! Poslovno svetovanje in kadrovsko svetovanje JKPS, Mavčiče
Izobraževanje odraslih za doseganje izjemnih poslovnih uspehov. Izobraževanje obsega vedenjsko svetovanje, kadrovsko svetovanje, profiliranje osebnosti, program osebne moči, vodenjski trening, prodajni trening, kadrovski trening, itd. Naše izobraževanje za odrasle in druga podporna orodja, ki jih uporabljamo, pomenijo prihodnost kadrovanja. Heroes group, Kamnik